سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علت تصادفات با توجه به طبقه بندی نوع تصادفات(جلو به جلو - جلو به پشت)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,277

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRRAF01_047

Index date: 31 July 2009

بررسی علت تصادفات با توجه به طبقه بندی نوع تصادفات(جلو به جلو - جلو به پشت) abstract

در مقایسه با بسیاری از کشورها متوسط نرخ تصادفات وسایل نقلیه در کشورما بسیار بالاست و بیش از نیمی از تصادفات در جاده های دو خطه خارج شهر اتفاق می افتد. لذاتحقیقات فراوانی در کشور در جهت شناسایی عوامل تصادفات انجام شده است یکی از روشهای مطلوب برای بررسی عوامل حادثه، استفاده از طبقه بندی تصادفات می باشد. دراین روش سعی می شود پس از طبقه بندی برای نتایج آن علل و سناریوهای معناداری پیدا نمود. آنگاه در جهت رفع آن گام برداشت برای ملموس تر شدن این منظور به مطالعه موردی یکی از محورهای پرحادثه کشور پرداخته شده است. پس از طبقه بندی تصادفات (جلو به جلو، جلو به پشت، پهلو به پهلوو ...) مشخص می شود که درصد بسیاری از تصادفات از نوع جلو به جلو (20 درصد) و جلو به پشت(37درصد ) می باشد. آنگاه درصدهای معنا دار این تصادفات مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور از مدلهای ارزیابی عملی طرح هندسی و آنالیز شبیه سازی جریان ترافیک در نرم افزار (IHSDM) استفاده شده است. با استفاده از مدلهای نرم افزار و بررسی سناریوهای مختلف و در نظر گرفتن پارامترهای طرح هندسی و ترافیک مسیر علت درصد زیاد تصادفات از این نوع کاملا مشخص می شود. در واقع می توان نتیجه گرفت قبل ازوقوع تصادفات نیز میتوان به بررسی عوامل آن پرداخت و راهکار مناسب جهت کاشه تصادفات را ارائه کرد در تمامی سناریوها ضعف طرح هندسی به عنوان یکی از عوامل تصادفات دیده می شود اما نقش عامل انسانی در افزایش و کاهش آن مشهودتر است که در واقع فاصله زیاد بین افزایش و کاهش تصادفات به خاطر عامل انسانی مهمترین دلیل نرخ تصادفات بالا در کشور ماست.

بررسی علت تصادفات با توجه به طبقه بندی نوع تصادفات(جلو به جلو - جلو به پشت) Keywords:

بررسی علت تصادفات با توجه به طبقه بندی نوع تصادفات(جلو به جلو - جلو به پشت) authors

علی منصورخاکی

دانشیار رشته عمران گرایش راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران

حسین محسنی

دانشجوی دکترای عمران گرایش راه و ترابری، دانشگاه علم و صنعت ایران

فرزاد جعفریه

کارشناس ارشد رشته راه و ترابری مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا- نوری امیری، م.و قربانی، م. راهنمای ایمنی راه، ،معاونت ...
- Federal Highway Administration [FHWA, 2000, Speed Prediction for Two-Lane ...
- NCHRP, 2000, Two Pass Model Improvement , NCHRP-3-5 5(3). ...
- Federal Highway Administration [FHWA], 2001, Policy Review Module Engineer ...
- Federal Highway Administration [FHWA, 2000, Prediction of Expected Safety ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی علت تصادفات با توجه به طبقه بندی نوع تصادفات(جلو به جلو - جلو به پشت)" توسط علی منصورخاکی، دانشیار رشته عمران گرایش راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران؛ حسین محسنی، دانشجوی دکترای عمران گرایش راه و ترابری، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ فرزاد جعفریه، کارشناس ارشد رشته راه و ترابری مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی تصادفات و سوانح جاده ای و ریلی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصادفات، طبقه بندی، ارزیابی طرح هندسی، آنالیز ترافیک هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3277 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در مقایسه با بسیاری از کشورها متوسط نرخ تصادفات وسایل نقلیه در کشورما بسیار بالاست و بیش از نیمی از تصادفات در جاده های دو خطه خارج شهر اتفاق می افتد. لذاتحقیقات فراوانی در کشور در جهت شناسایی عوامل تصادفات انجام شده است یکی از روشهای مطلوب برای بررسی عوامل حادثه، استفاده از طبقه بندی تصادفات می باشد. دراین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علت تصادفات با توجه به طبقه بندی نوع تصادفات(جلو به جلو - جلو به پشت) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.