سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقشه برداری واحدهای سنگی کانسار ماسیو سولفید رمشک، جنوب استان کرمان، با استفاده از داده های فروسرخ گرمایی سنجنده استر

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 785

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CISEG06_122

Index date: 7 July 2018

نقشه برداری واحدهای سنگی کانسار ماسیو سولفید رمشک، جنوب استان کرمان، با استفاده از داده های فروسرخ گرمایی سنجنده استر abstract

کانسارهای ماسیو سولفید مس اغلب همراه با ولکانیک های مافیک تشکیل شده اند تصاویر ماهواره ای فروسرخ گرمایی برای شناسایی این واحدهای سنگی می تواند بسیار مناسب باشند. سنجنده استر با دارا بودن 5 باند در محدوده فروسرخ گرمایی )TIR( از قابلیت نسبتا بالایی در شناسایی برخی از واحدهای سنگ شناختی برخوردار است. هدف از این تحقیق نقشه برداری واحدهای سنگی همراه با ذخایر ماسیوسولفاید مس با استفاده از تصاویر فروسرخ گرمایی سنجنده استر است. برای این منظور از سه روش شناخته شده نسبت باندی، آنالیز مولفه اصلی (PCA) و رده بندی نقشه بردار زاویه طیفی (SAM) استفاده شده است. برای اجرای الگوریتم (SAM) و رده بندی واحدهای سنگی نواحی مورد نظر با استفاده از نقشه زمین شناسی و نسبت گیری باندی انتخاب و سپس این مناطق انتخابی بعنوان مرجع برای انجام پردازش استفاده شدند. نتایج حاصل انطباق مناسبی با نقشه زمین شناسی منطقه دارند که این امر نقش مهمی در شناسایی واحدهای سنگ شناختی این کانسار با استفاده از سنجش از دور می تواند داشته باشد.

نقشه برداری واحدهای سنگی کانسار ماسیو سولفید رمشک، جنوب استان کرمان، با استفاده از داده های فروسرخ گرمایی سنجنده استر Keywords:

استر , فروسرخ گرمایی TIR , نقشه برداری زاویه طیفی (SAM) , ماسیو سولفاید

نقشه برداری واحدهای سنگی کانسار ماسیو سولفید رمشک، جنوب استان کرمان، با استفاده از داده های فروسرخ گرمایی سنجنده استر authors

حسن تمسکی

دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور زمین شناختی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان

هانیه السادات دهقان

دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور زمین شناختی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان

مهدی حسینجانی زاده

استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان

مقاله فارسی "نقشه برداری واحدهای سنگی کانسار ماسیو سولفید رمشک، جنوب استان کرمان، با استفاده از داده های فروسرخ گرمایی سنجنده استر" توسط حسن تمسکی، دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور زمین شناختی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان؛ هانیه السادات دهقان، دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور زمین شناختی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان؛ مهدی حسینجانی زاده، استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استر، فروسرخ گرمایی TIR، نقشه برداری زاویه طیفی (SAM)، ماسیو سولفاید هستند. این مقاله در تاریخ 16 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 785 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسارهای ماسیو سولفید مس اغلب همراه با ولکانیک های مافیک تشکیل شده اند تصاویر ماهواره ای فروسرخ گرمایی برای شناسایی این واحدهای سنگی می تواند بسیار مناسب باشند. سنجنده استر با دارا بودن 5 باند در محدوده فروسرخ گرمایی )TIR( از قابلیت نسبتا بالایی در شناسایی برخی از واحدهای سنگ شناختی برخوردار است. هدف از این تحقیق نقشه برداری واحدهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقشه برداری واحدهای سنگی کانسار ماسیو سولفید رمشک، جنوب استان کرمان، با استفاده از داده های فروسرخ گرمایی سنجنده استر با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.