سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند تغییرات سطح آب زیرزمینی ب استفاده از تکنیک GIS (مطالعه موردی بخشی از دشت شهرضا)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,208

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCHYDROGEOLOGY01_034

Index date: 23 August 2009

بررسی روند تغییرات سطح آب زیرزمینی ب استفاده از تکنیک GIS (مطالعه موردی بخشی از دشت شهرضا) abstract

آب همواره یکی از عوامل مهم در بخش کشاورزی بوده و درسالهای اخیر به عنوان محدود کننده ترین عامل تولید دراین بخش مطرح می باشد. افزایش تقاضای آب به دلیل افزایش جمعیت و افزایش رقابت بین بخشهای دیگر با بخش کشاورزی در دهه های اخیر باعث شده است که به شکل مطلوبی از این ماده حیاتی و محدود استفاده نگردد. بهره گیری از منابع آب زیرزمینی جهت مصارف مختلف در مناطقی که با کمبود آبهای سطحی مواجه اند یکی از مهمترین گزینه ها برای تامین آب جهت مصارف کشاورزی به شمار می رود که این مسئله امروزه باعث کاهش شدید این ذخائر شده است برداشت بی رویه از آبهای زیرزمینی بحران دیگری به صورت شور شدن ذخائر آبی را سبب می شود بنابراین برای استفاده دائم از منابع اب زیرزمینی مدیریت صحیح و تعیین میزان برداشت از مخازن امری ضروری به نظر می رسد برای اعمال مدیریت صحیح دسترسی به اطلاعات دقیق و به روز لازم است، با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی می توان پایگاه داده های مکانمند و مناسب ایجاد نمود و سپس این داده را مورد پردازش قرار داده و اطلاعات لازم را برای اعمال برنامه های مدیریتی استخراج کرد. در این مطالعه سعی شده است وضعیت بخشی از آبخوان دشت شهرضا را بررسی کرده و تغییرات این آبخوان را در یک دوره آماری مورد مطالعه قرار داد و با استفاده از نقشه های تولید شده تغییرات شرایط آبخوان را مورد بررسی و تفسیر قرار دهیم.

بررسی روند تغییرات سطح آب زیرزمینی ب استفاده از تکنیک GIS (مطالعه موردی بخشی از دشت شهرضا) authors

زهره خورسندی

دانشجوی دکتری مهندسی آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیق

فرهاد مختاری

دانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

فرزانه خورسندی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین آلات کشاورزی دانشگاه شیراز

مریم ذوالفقاری

دانشجوی دکتری مهندسی آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باباخانلو.364 1.اصلاح مراتع از طریق ذخیره نزولات جوی.مجله زیتون.شماره 45ص ...
بصیر پور، ع. 1374.بررسی تغییرات نفوذپذیری خاک در اثر مواد ...
سازمان آب منطقه ای اصفهان. اطلاعات چاههای پیزومتری. ...
سراج زاده، ح. 1374. روش های جمع آوری آب، انتشارات ...
شمسایی، ا. 1381. هیدرولیک جریان آب در محیط های متخلخل. ...
وکیلی، ع. 1375. سخنرانی های کلیدی در گردهمایی اقتصاد آب، ...
ویژه نامه پیام آب 1384. وزارت نیرو. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند تغییرات سطح آب زیرزمینی ب استفاده از تکنیک GIS (مطالعه موردی بخشی از دشت شهرضا)" توسط زهره خورسندی، دانشجوی دکتری مهندسی آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیق؛ فرهاد مختاری، دانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان؛ فرزانه خورسندی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین آلات کشاورزی دانشگاه شیراز؛ مریم ذوالفقاری، دانشجوی دکتری مهندسی آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیق نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس سراسری آبهای زیرزمینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2208 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آب همواره یکی از عوامل مهم در بخش کشاورزی بوده و درسالهای اخیر به عنوان محدود کننده ترین عامل تولید دراین بخش مطرح می باشد. افزایش تقاضای آب به دلیل افزایش جمعیت و افزایش رقابت بین بخشهای دیگر با بخش کشاورزی در دهه های اخیر باعث شده است که به شکل مطلوبی از این ماده حیاتی و محدود استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند تغییرات سطح آب زیرزمینی ب استفاده از تکنیک GIS (مطالعه موردی بخشی از دشت شهرضا) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.