سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی افزایش درجه حرارت کره زمین و پیامدهای آن بر ایران و جهان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,300

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANWORLD01_019

Index date: 7 September 2009

بررسی افزایش درجه حرارت کره زمین و پیامدهای آن بر ایران و جهان abstract

دمای کره زمین در طول قرن گذشته تقریبا 74/0 درجه سانتی گراد افزایش یافته است که با آغاز انقلاب صنعتی در اوایل قرن نوزدهم میلادی و رشد روزافزون تحولات بشری، تغییرات گوناگونی نیز در زندگی انسانها رخ داده است. افزایش جمعیت کره زمین که باعث تغییر کاربری زمین، تخریب جنگلها، افزایش فعالیتهای کشاورزی و دامداری و تولید ضایعات جامد و مایع شده است تبعات مختلفی به همراه داشته است پدیده تغییر آب و هوا یکی از این تبعات است ادامه روند افزایش میزان تقاضا و مصرف انرژی در چند دهه آینده پدیده گلخانه ای را در جو زمین تشدید خواهد کرد. مدلهای جوی پیش بینی می کنند که تا سال 2100، دمای کره زمین از 1 تا 3/5 درجه سانتیگراد افزایش خواهد یافت که این مقدار بیش از تغییرات دمایی 10000 سال گذشته خواهد بود همین مقدار اندک افزایش دما می تواند دمای کره زمین را به میزان بی سابقه ای تغییر دهد و باعث غیرقابل پیش بینی شدن وضعیت آب و هوا شده و بسیاری از معادلات مورد اعتماد بشر را به هم بریزد. با توجه به یافته های این تحقیق، گرم شدن زمین سبب افزایش وقوع بیماری های ناشی از گرما افزایش طوفانهای گرمسیری، کاهش در میزان تولید مواد غذایی، تغییر الگوی بارش باران و برف، آب شدن یخهای قطبی، تغییرات شگرف در سطح آب اقیانوسها، کاهش در میزان منابع آب شیرین، از بین رفتن گیاهان و جانورانی که توان تطبیق با شرایط جدید را ندارند و همین طور تغییرات گسترده در کشاورزی به دلیل تغییرات آب و هوا شود. از پیامدهای این پدیده بر ایران می توان به وقوع طوفانهای حاره ای گونو، افزایش آب مصرفی در بخش کشاورزی، کاهش آب آشامیدنی، افزایش سطح آب خلیج فارس و دریای خزر و تهدید سلامتی انسانها اشاره نمود. در این مقاله کوشش شده است تا علل افزایش دمای کرده زمین و نتایج و پیامدهای آن بر ایران و جهان به روش اسنادی مورد بحث و بررسی قرار داده و راهکارهایی جهت کنترل روند افزایش دمای کرده زمین ارائه شود.

بررسی افزایش درجه حرارت کره زمین و پیامدهای آن بر ایران و جهان Keywords:

بررسی افزایش درجه حرارت کره زمین و پیامدهای آن بر ایران و جهان authors

فرامرز خوش اخلاق

استادیار دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران، گروه آموزش جغرافیای طبیعی

ایمان روستا

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشکده جغرافیا، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عبدلی، محمد علی، (1380) : نگرش کلی بر گرمایش جهانی ... [مقاله کنفرانسی]
علیزاده، امین. کمالی، غلامعلی، (1381): خشکسالی، گرم شدن هوا و ...
سلطانیه، محمد. احدی، محمد صادق، (1383): گرمایش جهانی، کنوانسیون تغییر ...
بزرگمهر، بهرام، (1385): گرم شدن جهان، انجمن فیزیکدادان جوان ایران، ...
افزایش دما سبب رویش دختان در مناطق قطبی شده است، ...
سجادیفر، لنا، (1386): گرم شدن زمین، <دسترسی Nightsky.ir، [، 18 ...
مهدوی، بیتا، (1378): حمایت از سلامت در برابر بحران های ...
ابراهیمی، سعید، (1386): ذوب بی سابقه تعدادی از یخچال ها ...
شواهد تاریخی سطح آب دریای خزر، ،daneshnameh .roshd. ir، _، ...
دانستنی های محیط زیست، آثار و تبعات گرمایش زمین، ،hse.nigc.ir، ...
بانک مقالات فارسی، گرم شدن کره زمین، (1388)، دسترسی)، ،oxinads.com ...
(سابا) برای سازمان محیط زیست، (1382): "بررسی ...
Mahendra, Pandey, (2005): Global Warming and climate change, Dominant publishers ...
Fankhauser, S., (1994a), Valuing Climate Change. The economics of greenhouse ...
Dean, A. and p., Holler (1992), "Costs of Reducing CO2 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی افزایش درجه حرارت کره زمین و پیامدهای آن بر ایران و جهان" توسط فرامرز خوش اخلاق، استادیار دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران، گروه آموزش جغرافیای طبیعی؛ ایمان روستا، دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی دانشکده جغرافیا، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش بین المللی تحولات جدید ایران و جهان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کره زمین، افزایش دما، اثر گلخانه ای، تغییرات آب و هوا، پیامدها هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5300 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دمای کره زمین در طول قرن گذشته تقریبا 74/0 درجه سانتی گراد افزایش یافته است که با آغاز انقلاب صنعتی در اوایل قرن نوزدهم میلادی و رشد روزافزون تحولات بشری، تغییرات گوناگونی نیز در زندگی انسانها رخ داده است. افزایش جمعیت کره زمین که باعث تغییر کاربری زمین، تخریب جنگلها، افزایش فعالیتهای کشاورزی و دامداری و تولید ضایعات جامد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی افزایش درجه حرارت کره زمین و پیامدهای آن بر ایران و جهان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.