سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی در مراجعین به بیمه ایران در سال 1394-95

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 591

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TEBCONF06_119

Index date: 2 September 2018

بررسی فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی در مراجعین به بیمه ایران در سال 1394-95 abstract

امروزه تصادفات ساختگی به معضل بزرگی در جامعه تبدیل شده است. در این راستا افراد سودجو با طراحی تصادفات ساختگی و احیانا صحنه سازی های جعلی اقدام بهمطرح نمودن ادعاهای واهی جهت کسب درآمد نامشروع از بیمه می نمایند. این مطالعه فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی را مورد بررسی قرار داده است. بدین لحاظ کل تعداد پرونده های 26) مورد) مواردی که ساختگی بودن تصادف آنها به لحاظ کروکی، مدارک قضایی و نظریه پزشکی قانونی در بیمه ایران در سال 1394-95 احراز گردیده مورد بررسی قرار گرفت. میانگین سنی افراد مرتبط با حادثه 29 سال بود که عمده آنها تحصیلات دیپلم و زیر دیپلم با مشاغل آزاد داشتند. اکثر مصدومین در موقعیت عابر بوده اند. این تصادفات بیشتر در نواحی درون شهری طراحی شده اند. عمده مصدومین این نوع تصادفات بستری هر چند کوتاه مدت را تجربه نموده اند. ضایعات عمده ایجاد شده به تفکیک فراوانی شامل شکستگی مهره های ستون فقرات، شکستگی بینی، شکستگی استخوان های ساعد دست، شکستگی استخوانهای ساق پا، شکستگی دندانی، شکستگی ترقوه و فک بوده است. سایر صدمات جزیی ایجاد شده شامل خراشیدگی، کبودی و آسیب رباط زانو بودهستا. در مجموع بنظر میرسد تصادفات ساختگی عمدتا0 در افراد جوان با تحصیلات نسبتا0 پایین و در نواحی جغرافیایی خاصی حادث می شود. این حوادث بندرت منجر به فوت می گردد. بررسی و تحقیق در خصوص خصوصیات دموگرافیک، الگوی ضایعات و خصوصیات جغرافیایی منطقه کمک شایانی می تواند در تشخیص این نوع سوانح ساختگی نماید. در این راستا همکاریهایی گسترده و آماری پزشکی قانونی، اداره بیمه و دادگستری می تواند راهگشای تشخیص واقعیت باشد. در واقع کارگروه های تخصصی فوق بایستی ابتدا به بررسی و تعیین دقیق تهدید های بالقوه موجود در این زمینه پرداخته تا بتوانند با فرصتهای همکاری چند جانبه نسبت به تشخیص ورفع این نوع تهدید ها اقدام نمایند.

بررسی فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی در مراجعین به بیمه ایران در سال 1394-95 Keywords:

بررسی فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی در مراجعین به بیمه ایران در سال 1394-95 authors

امید ایروانی

اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان

علی سلیمانپور

اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان

زینب حق شناس

اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان

احسان اسلامی نیا

اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان

مقاله فارسی "بررسی فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی در مراجعین به بیمه ایران در سال 1394-95" توسط امید ایروانی، اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان؛ علی سلیمانپور، اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان؛ زینب حق شناس، اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان؛ احسان اسلامی نیا، اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش سراسری طب و قضا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصادف ساختگی، ضایعات، دموگرافیک، عوامل پیرامونی هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 591 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه تصادفات ساختگی به معضل بزرگی در جامعه تبدیل شده است. در این راستا افراد سودجو با طراحی تصادفات ساختگی و احیانا صحنه سازی های جعلی اقدام بهمطرح نمودن ادعاهای واهی جهت کسب درآمد نامشروع از بیمه می نمایند. این مطالعه فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی را مورد بررسی قرار داده است. بدین لحاظ کل ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بیمه ایران و صنعت بیمه طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فراوانی خصوصیات دموگرافیک، صدمات و عوامل پیرامونی در تصادفات ساختگی در مراجعین به بیمه ایران در سال 1394-95 با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.