سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت امداد و نجات، آوار برداری پس از زلزله و پاکسازی محیط زیست

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,835

This Paper With 29 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PCMD_021

Index date: 19 February 2006

مدیریت امداد و نجات، آوار برداری پس از زلزله و پاکسازی محیط زیست abstract

هر ساله بلایای طبیعی همانند زلزله، طوفان و آتش سوزی قسمتهای مختلفی از جهان را گرفتار می کند. چنین بلایایی طبیعی علاوه بر آسیبهای مستقیم جانی و مالی، با بر جای گذاشتن مقادیر بسیار زیادی از آوار درمحلهای حادثه دیده باعث آلودگی محیط زیست و در برخی موارد سد شدن جریان زندگی در مکانهای حادثه دیده می شوند. به طور کلی بیشترین تلفاتی که در زلزله ها پس از وقوع زلزله حادث می شود تلفات ناشی از عدم امداد و مجات به موقع حادثه دیدگان است که این خود آواربرداری سریع و مناسبی را طلب می کند که این آواربرداری و حذف آن از محل حادثه دیده یکی از مهمترین اجزا در علمیات نجات و بازسازی می باشد. بسیاری از آثار باقیمانده از بلایای طبیعی خطرناک نیستند. خاک، مصالح ساختمانی، زباله های سبز همانند درختان و بونه ها، حجم بسیار زیادی از آوار را تشکیل می دهند که بسیاری از آنها قابل بازیافت می باشند، که نادیده گرفتن مسائل مربوط به از بین بردن آثار و زباله های باقیمانده در آن، شرایط زندگی را برای ساکنان دشوار می سازد. تیمهای آواربرداری پس از ورود به منطقه می بایست دارای یک برنامه ریزی از قبل تعیین شده و مدون باشند تا بتوانند درکوتاه ترین زمان ممکن آغاز به عملیات کنند تا در فرآیند امداد و نجات که وقت و مدیریت حرف اول را می زند به ایفای نقش پردازند و همچنین از آنجا که بلایای مختلف آوارهای مختلفی بر جای می گذراند که محل وقوع حادثه نیز تاثیر بسیاری در نوع مواد پسماند دارد، در این مقاله سعی شده پس از بررسی انواع امداد و نجات به مسئله آوار زلزله و پاکسازی محل پس از زلزله و دپو کردن مواد زاید و بازیافت آنها پرداخته می شود.

مدیریت امداد و نجات، آوار برداری پس از زلزله و پاکسازی محیط زیست Keywords:

مدیریت امداد و نجات، آوار برداری پس از زلزله و پاکسازی محیط زیست authors

کاظم کاووسی نیا

دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهدی وجودی، علیرضا سعیدی. نقش سازمانهای غیردولتی در کاهش خسارتهای ...
پایگاه اطلاع رسانی جمعیت کاهش خطرات زلزله ایران، WWW. EHRSI.com ...
جمعیت کاهش خطرات زلزله ایران، "آشنایی با بحرانهای _ از ...
علیرضا سعیدی، آشنایی با وظایف تیم آواربرداری، مجله شماره 25 ...
مرکز تحقیقات بهداشت روان انستیتوی روانپزشکی تهران _ ...
مهدی وجودی، آواربرداری کوتاه مدت و آشنایی با انواع آوار ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت امداد و نجات، آوار برداری پس از زلزله و پاکسازی محیط زیست" توسط کاظم کاووسی نیا، دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش سراسری راهکارهای ارتقاء مدیریت بحران در حوادث و سوانح غیرمترقبه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زلزله ، مدیریت امداد ، آوار برداری ، خسارت جانی ، شرایط بحران ، کاهش خطرات هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8835 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هر ساله بلایای طبیعی همانند زلزله، طوفان و آتش سوزی قسمتهای مختلفی از جهان را گرفتار می کند. چنین بلایایی طبیعی علاوه بر آسیبهای مستقیم جانی و مالی، با بر جای گذاشتن مقادیر بسیار زیادی از آوار درمحلهای حادثه دیده باعث آلودگی محیط زیست و در برخی موارد سد شدن جریان زندگی در مکانهای حادثه دیده می شوند. به طور ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت امداد و نجات، آوار برداری پس از زلزله و پاکسازی محیط زیست با 29 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.