سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی ایجاد پیاده راه با رویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خیابان مدرس شهر کرمانشاه)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 815

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUCONF01_1471

Index date: 21 September 2018

امکان سنجی ایجاد پیاده راه با رویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خیابان مدرس شهر کرمانشاه) abstract

شهر پدیده ای زنده و پویا در بستر زمان است که جسم آن، کالبد شهر و روح آن، شهروندان و تعاملات اجتماعی آنها است. یکی از با اهمیتترین بسترهای حیات شهری مسیرهای پیاده شهری هستند. ابهامی که در تعریف نقش عابر پیاده در شهرسازی امروز ایجاد شده است باعث محدود شدن عرصه تعاملات شهروندی و تداخل فعالیتها در شهر شده است. بنابراین نگرش جدید شهرسازی به این مقوله، بر این باور است که بار دیگر معیارهای انسانی را در طراحی فضاهای شهری جاری و ساری نماید.خیابان با بافت سنتی مرکز و قلب فرهنگی شهر محسوب میگردد و چه بسا از جذابترین عناصر گردشگری تلقی میگردد، اما توجه صرف برای رفع نیازهای سواره باعث تاریخ زدایی و زدودن خاطرات جمعی شده و ارزشهای بصری مسیر را کاسته است، با این مضمون خیابان مدرس شهر کرمانشاه با پشتوانه تاریخی و حس تعلق خاطر ساکنین شهر بستری مناسب جهت ایجاد فضای پیاده است و این امر ضرورت تحقیق را میسر ساخت. تحلیل و امکان سنجی بهرهمندی از فرصتهای توسعهای، جهت برون رفت از وضعیت فعلی و حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب جهت ایجاد پیاده راه در خیابان مدرس شهر کرمانشاه را اهداف اصلی این پژوهش تشکیل میدهند. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی تحلیلی است که روش گردآوری اطلاعات به صورت اسنادی(کتابخانه ای) و میدانی میباشد. حجم نمونه طبق فرمول کوکران معادل 384 نفر با احتمال خطای %5 است، و جهت تحلیل استنباطی و توصیفی آماری مطالعه حاضر از نرم افزار SPSS بهره گرفته شده است. نتایج حاصل از پرسشنامه نشان میدهد این محدوده با وجود قابلیت های اقتصادی و اجتماعی مناسب، از نظر حفظ و مرمت جداره های کهن، تعریض پیاده روها، امنیت فضا، زیبایی بصری در رنگ و نمای ساختمان های جدید، خدمات و امکانات رفاهی و ... در وضعیت مناسبی به سر نمیبرد.

امکان سنجی ایجاد پیاده راه با رویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خیابان مدرس شهر کرمانشاه) Keywords:

امکان سنجی ایجاد پیاده راه با رویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خیابان مدرس شهر کرمانشاه) authors

شیما باوندپوری

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سما کرمانشاه،

اسماعیل باوندپوری

کارشناسی مهندسی معماری،

مقاله فارسی "امکان سنجی ایجاد پیاده راه با رویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خیابان مدرس شهر کرمانشاه)" توسط شیما باوندپوری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سما کرمانشاه،؛ اسماعیل باوندپوری، کارشناسی مهندسی معماری، نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امکان سنجی، پیاده راه، تعاملات اجتماعی، توسعه گردشگری، شهر کرمانشاه هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 815 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر پدیده ای زنده و پویا در بستر زمان است که جسم آن، کالبد شهر و روح آن، شهروندان و تعاملات اجتماعی آنها است. یکی از با اهمیتترین بسترهای حیات شهری مسیرهای پیاده شهری هستند. ابهامی که در تعریف نقش عابر پیاده در شهرسازی امروز ایجاد شده است باعث محدود شدن عرصه تعاملات شهروندی و تداخل فعالیتها در شهر شده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی ایجاد پیاده راه با رویکرد ارتقاء تعاملات اجتماعی و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خیابان مدرس شهر کرمانشاه) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.