سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عملکرد لرزه ای سازه های فولادی با سیستم های باربر جانبی متفاوت و طراحی شده بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 771

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SECM02_227

Index date: 21 September 2018

بررسی عملکرد لرزه ای سازه های فولادی با سیستم های باربر جانبی متفاوت و طراحی شده بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت abstract

هرچند آیین نامه های طراحی معمول، نظیر استاندارد 2800 ایران، تحلیل الاستیک خطی را برای پیشگویی پاسخ سازه ای و برآورد نیازهای لرزه ای کافی می دانند، اما از آنجا که رفتار واقعی بیشتر سازه ها تحت زلزله طرح به صورت غیر خطی می باشد، لذا تحلیل های خطی غیردقیق و ناکافی بنظر می رسند. در دستور العمل های جدید که بر پایه طراحی براساس عملکرد قرار دارند مانند FEMA 356 ، و دستور العمل بهسازی لرزه ای ایران ( نشریه 360)، روش های تحلیل غیرخطی جایگاه خاصی را یافته اند بطوری که با محدود کردن شرایط بکارگیری روش های تحلیل خطی عملا طراحان را به سمت استفاده از تحلیل های غیر خطی سوق می دهند. بر این اساس با توجه به اینکه استاندارد 2800 ایران و دستورالعمل بهسازی لرزه ای در بارگذاری، روش تحلیل و همچنین نحوه کنترل اعضاء و معیارهای پذیرش آنها با یکدیگر متفاوت می باشند بنابراین ارزیابی لرزه ای ساختمان های طرح شده بر اساس استاندارد 2800 با استفاده از دستورالعمل بهسازی لرزه ای می تواند مفید باشد. بدین منظور شش ساختمان فولادی با سیستم های باربر جانبی قاب خمشی فولادی ویژه و سیستم دوگانه ( قاب خمشی فولادی ویژه + مهاربندی همگرای ویژه فولادی ) با تعداد طبقات 5 ، 10 و 15 انتخاب شده و براساس ویرایش چهارم استاندارد 2800 و مبحث دهم مقررات ملی ساختمان ایران تحلیل و طراحی گردیدند و سپس مطابق ضوابط دستور العمل بهسازی، عملکرد آنها با استفاده از روش استاتیکی غیرخطی مورد ارزیابی و میزان ضعف هریک از المان های سازه ای مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی عملکرد لرزه ای سازه های فولادی با سیستم های باربر جانبی متفاوت و طراحی شده بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت Keywords:

بررسی عملکرد لرزه ای سازه های فولادی با سیستم های باربر جانبی متفاوت و طراحی شده بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت authors

الهام زینلی

دانشجوی ارشد سازه، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

هادی ضیاء الدینی دشتخاکی

استادیار ، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

احسان خجسته فر

استادیار ، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

مقاله فارسی "بررسی عملکرد لرزه ای سازه های فولادی با سیستم های باربر جانبی متفاوت و طراحی شده بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت" توسط الهام زینلی، دانشجوی ارشد سازه، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان؛ هادی ضیاء الدینی دشتخاکی، استادیار ، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان؛ احسان خجسته فر، استادیار ، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی لرزه ای، تحلیل استاتیکی غیرخطی، استاندارد 2800 ، نشریه 360، ساختمان فولادی، قااب خمشی ویژه فولادی، سیستم دوگانه هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 771 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هرچند آیین نامه های طراحی معمول، نظیر استاندارد 2800 ایران، تحلیل الاستیک خطی را برای پیشگویی پاسخ سازه ای و برآورد نیازهای لرزه ای کافی می دانند، اما از آنجا که رفتار واقعی بیشتر سازه ها تحت زلزله طرح به صورت غیر خطی می باشد، لذا تحلیل های خطی غیردقیق و ناکافی بنظر می رسند. در دستور العمل های جدید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عملکرد لرزه ای سازه های فولادی با سیستم های باربر جانبی متفاوت و طراحی شده بر اساس روش ضرایب بار و مقاومت با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.