سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی مدل شبکه عصبی جهت پیش بینی توان اصطکاکی در یک موتور احتراق داخلی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 744

This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DMFCONF03_030

Index date: 27 October 2018

بهینه سازی مدل شبکه عصبی جهت پیش بینی توان اصطکاکی در یک موتور احتراق داخلی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات abstract

تعیین توان اصطکاکی یکی از پارامترهای مهم برای بهینهسازی عملکرد موتور می باشد. بدین منظور، تا به حال محققین، روابط ریاضیمتعددی که ارتباط توان اصطکاکی و متغیرهای مختلف را بیان نماید، ارایه کردهاند. با این حال، چون تعداد متغیرهای موثر در توان اصطکاکی متعدد می باشد ، هنوز مدلی تجربی با دقت بالای % 70 ارایه نشده است.در این مقاله، توان اصطکاکی ابتدا با استفاده از مدل تجربی راکاپولوس محاسبه شده است. برای محاسبهی ضرایب این مدل، از روشهایرگراسیون چندگانه استفاده شد. در مرحله ی بعد از شبکه های عصبی بعنوان یکی از روشهای هوش مصنوعی، استفاده شده است. جهت بهینه سازی این روش از دو الگوریتم هوشمند بهینه سازی شامل الگوریتم ژنتیک و الگوریتم ازدحام ذرات در نرم افزار متلب استفاده شد. میزان همبستگی داده های واقعی و تخمینی برای مدل تجربی راکاپولوس، نمونه های شبکه عصبی ترکیب شده با الگوریتم ژنتیک و الگوریتم ازدحام ذرات به ترتیب 0/15 و 0/909 و 0/551 بوده که عملکرد بهتر روشهای هوش مصنوعی نسبت به مدل تجربی برای پیش بینی توان اصطکاکی را نشان میدهد.

بهینه سازی مدل شبکه عصبی جهت پیش بینی توان اصطکاکی در یک موتور احتراق داخلی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات Keywords:

بهینه سازی مدل شبکه عصبی جهت پیش بینی توان اصطکاکی در یک موتور احتراق داخلی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات authors

امیر دستجانی فراهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک خودرو، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

داود جلالی وحید

استاد، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مقاله فارسی "بهینه سازی مدل شبکه عصبی جهت پیش بینی توان اصطکاکی در یک موتور احتراق داخلی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات" توسط امیر دستجانی فراهانی، دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک خودرو، دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ داود جلالی وحید، استاد، مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی سهند تبریز نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس دستاوردهای نوین و به روز در علوم مهندسی و فناوری های جدید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توان اصطکاکی، مدل راکاپولوس، رگراسیون چندگانه، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم ازدحام ذرات، شبکه عصبی مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 5 آبان 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 744 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین توان اصطکاکی یکی از پارامترهای مهم برای بهینهسازی عملکرد موتور می باشد. بدین منظور، تا به حال محققین، روابط ریاضیمتعددی که ارتباط توان اصطکاکی و متغیرهای مختلف را بیان نماید، ارایه کردهاند. با این حال، چون تعداد متغیرهای موثر در توان اصطکاکی متعدد می باشد ، هنوز مدلی تجربی با دقت بالای % 70 ارایه نشده است.در این مقاله، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی مدل شبکه عصبی جهت پیش بینی توان اصطکاکی در یک موتور احتراق داخلی با استفاده از الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات با 23 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.