سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف کنجاله کلزا

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,941

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCEESLAMSHAR01_267

Index date: 31 October 2009

بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف کنجاله کلزا abstract

اریترومایسین ، آنتی بیوتیک پرمصرفی است که در صنعت امروزه از طریق فرایند تخمیری چند مرحله ای و توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea تولید می شود. عوامل زیادی برروی فرایند تخمیری تولید اریترومایسین اثر دارند که یکی از آنها نوع و مقدار ترکیبات محیط کشت است که نقش مههمی در رشد و سنتز باکتری، زمان و میزان تولید محصول و هزینه های انجام فرایندتخمیر دارد. در این پژوهش به بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری فوق به روش تخمیر و اثر غلظتهای مختلف سوبسترای نیتروژنی آرد کلزا در محیط کشت تخمیر پرداخته شده است دورۀ گرماگذاری 11 روز، دور شیکر 220rpm، دمای انکوباتور 33C و PH اولیه محیط 6/8 بوده است. در طول فرایند تغییرات مورفولوژی باکتری، PH، بیومس، اریترومایسین تولیدی، پارامترهای تخمیر اندازه گیری شده است. میزان اریترومایسین تام، اریترومایسین A و فعالیت اریترومایسین تولید شده به ترتیب روشهای اسپکتروفتومتری، HPLC، و میکروبیولوژیک سنجیده شده است غلظت بهینه کنجاله کلزا برای تولید محصول 30 گرم بر لیتر بدست آمده است.

بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف کنجاله کلزا Keywords:

بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف کنجاله کلزا authors

غزل لبیکی

تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ، گروه مهندسی شیمی

حسین عطار

تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دریایی، گروه بیوتکنولوژی دارویی

جواد حامدی

تهران دانشگاه تهران، دانشکده زیست شناسی، گروه میکروبیولوژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حامدی، جواد، 1381، پایان نامه دکتری تحت عنوان بررسی اثر ...
دیناروند، رسول، 1386، روزنامه ایران، شماره . 3620 ...
-راینز، رونالد، ترجمه عباس شفیعی و علیرضا قنبر پور، 1364، ...
قجاوند، حسین، 1382، پایان نامه کارشناسی ارشد تحت عنوان بررسی ...
کروگر، ولف و آنالیز کروگر، ترجمه علی مرتضوی و همکاران ...
مخدومی، علی _ 1384 _ پایان نامه کارشناسی ارشد تحت ...
ملک زاده، فریدون و شیرین ملک زاده _ 1375، آنتی ...
ایگروف، ترجمه امیر حسین زاهدی موحد _ 1372، آنتی بیوتیکها ...
حامدی، جواد، 1381، پایان نامه دکتری تحت عنوان بررسی اثر ...
دیناروند، رسول، 1386، روزنامه ایران، شماره . 3620 ...
Deutsche _ Bank Global , 2001 , ph armaceutical report ...
Heydarian , Mohammad et all , 1996 , The Effect ...
Lacey , J , 1987 _ Nomenclature of Saccharopo lyspora ...
Maurio , D.J , 1997 , A Practical Guide to ...
Omura . S , Tanaka Y , 1986 _ Macrolide ...
Omura .S , 2002 , Macrolide Antibiotics Chemistry Biology and ...
Rape H , Rehm H.J , 1986 , Macrolides , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف کنجاله کلزا" توسط غزل لبیکی، تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ، گروه مهندسی شیمی؛ حسین عطار، تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دریایی، گروه بیوتکنولوژی دارویی؛ جواد حامدی، تهران دانشگاه تهران، دانشکده زیست شناسی، گروه میکروبیولوژی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرایندهای تخمیری، سیستم ناپیوسته (Batch)، اریترومایسین ، آرد کلزا، Saccharopolyspora erythraea هستند. این مقاله در تاریخ 9 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6941 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اریترومایسین ، آنتی بیوتیک پرمصرفی است که در صنعت امروزه از طریق فرایند تخمیری چند مرحله ای و توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea تولید می شود. عوامل زیادی برروی فرایند تخمیری تولید اریترومایسین اثر دارند که یکی از آنها نوع و مقدار ترکیبات محیط کشت است که نقش مههمی در رشد و سنتز باکتری، زمان و میزان تولید محصول و هزینه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فرایند تولید اریترومایسین توسط باکتری Saccharopolyspora erythraea به روش تخمیر بسته در غلظتهای مختلف کنجاله کلزا با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.