سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عوامل تعیین کننده اقتصاد کلان در پذیرش استانداردھای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) برای شرکت ھای کوچک و متوسط

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 565

This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABMCONF01_144

Index date: 26 January 2019

عوامل تعیین کننده اقتصاد کلان در پذیرش استانداردھای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) برای شرکت ھای کوچک و متوسط abstract

موسسات کوچک و متوسط (SME) بیش از 95 درصد از شرکت ھا در سرا سر ج ھان را ت شکیل می دھ ند و بیش از 65 درصد از اشتغال را تشکیل می دھند. در سال 2009 ، ھییت استانداردھای بین المللی حسابداری (IASB)، استانداردھای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS) را برای SMEها، بھ عنوان یک حرکت بھ سوی ھماھنگی با SME، صادر کرد. با توجھ بھ فقدان مطالعات در مورد پذیرش IFRS برای SMEs، ما بھ بررسی رابطھ بین عوامل اقتصاد کلان و تصمیم کشورھا برای اتخاذ IFRS برای SMEs می پردازیم. براساس نمونھ ای از 84 داوطلب و IFRS غیرقابل پذیرش برای SMEها، کشورھای توسعھ یافتھ و در حال تو سعھ، شواھدی وجود دارد کھ کشورھای بدون مجموعھ ملی استانداردھای حسابداری مالی برای SMEs، تجربھ استفاده از IFRS و یک سیستم حقوقی مشترک بیشتر ھستند احتمالا IFRS را برای SME ھا می پذیرد. این نتایج ممکن است بھ دلیل ھزینھ ھای معاملاتی کم، اھمیت داشتن برخی از آگاھی از گزارش IFRS با توجھ بھ پیچیدگی آن و متعلق بھ کشورھای مبتنی بر IFRS، تسھیل پذیرش IFRS برای SMEs است. علاوه بر ا ین، ما دریافتیم کھ کشورھای عضو اتحادیھ اروپا (EU) کمتر احتمال دارد برای اتخاذ استاندارد آگاھی از عوامل اقتصاد کلان موثر بر تصمیم برای تصویب IFRS برای SMEs برای جوامع مختلف کھ ھماھنگ سازی حسابداری بین المللی، مانند IASB، تنظیم کننده ھا و شرکت ھای حسابداری بین المللی را مفید می دانند، مفید است، زیرا این اطلاعات می تواند بھ آن ھا کمک کند کھ در سراسر جھان از استاندارد استفاده کنند.

عوامل تعیین کننده اقتصاد کلان در پذیرش استانداردھای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) برای شرکت ھای کوچک و متوسط Keywords:

موسسات کوچک و متوسط , اقتصاد کلان , IFRS , , ھییت استانداردھای بین المللی حسابداری

عوامل تعیین کننده اقتصاد کلان در پذیرش استانداردھای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) برای شرکت ھای کوچک و متوسط authors

رضا جعفری

کارشناس ارشد حسابداری، موسسھ آموزش عالی علامه امینی، بھنمیر

حمیدرضا غلام نیا روشن

استادیار حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل

مقاله فارسی "عوامل تعیین کننده اقتصاد کلان در پذیرش استانداردھای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) برای شرکت ھای کوچک و متوسط" توسط رضا جعفری، کارشناس ارشد حسابداری، موسسھ آموزش عالی علامه امینی، بھنمیر؛ حمیدرضا غلام نیا روشن، استادیار حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در مدیریت کسب و کار و حسابداری با تاکید بر ارزش آفرینی و اقتصاد مقاومتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موسسات کوچک و متوسط، اقتصاد کلان، IFRS،، ھییت استانداردھای بین المللی حسابداری هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 565 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موسسات کوچک و متوسط (SME) بیش از 95 درصد از شرکت ھا در سرا سر ج ھان را ت شکیل می دھ ند و بیش از 65 درصد از اشتغال را تشکیل می دھند. در سال 2009 ، ھییت استانداردھای بین المللی حسابداری (IASB)، استانداردھای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS) را برای SMEها، بھ عنوان یک حرکت بھ سوی ھماھنگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله عوامل تعیین کننده اقتصاد کلان در پذیرش استانداردھای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) برای شرکت ھای کوچک و متوسط با 30 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.