سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پدیده کاویتاسیون در طول سرریز با استفاده از مدل فیزیکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,292

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATER02_013

Index date: 11 December 2009

بررسی پدیده کاویتاسیون در طول سرریز با استفاده از مدل فیزیکی abstract

پدیده کاویتاسیون جزء پدیده‌های مخربی است که روی سرریز، تندآب، تخلیه کننده تحتانی و دیگر سازه‌های هیدرولیکی، در سرعت‌های بالا (فشارهای پایین) اتفاق می‌افتد. در این تحقیق ابتدا به بررسی ماهیت کاویتاسیون و علل و چگونگی رخداد این پدیده در سرریزها پرداخته شده است و سپس به راهکارهای جلوگیری از وقوع این پدیده اشاره شده است. با توجه به اینکه نصب سیستم‌های هواده در سرریزها کاربرد وسیعی دارد انواع هواده‌ها و تئوری مربوط به مکانیسم عمل آنها بیان شده است. سپس به مقدار عددی این پدیده که به شاخص کاویتاسیون معروف است پرداخته شده است. در این تحقیق شاخص کاویتاسیون در طول سرریز سد گلابر با استفاده از مدل فیزیکی با مقیاس 1:30 مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین نتایج بدست آمده از آزمایشات با نتایج نرم افزار WS77 مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان دهنده عدم رسیدن شاخص کاویتاسیون به شاخص بحرانی در تمامی نقاط مورد بررسی می‌باشد.

بررسی پدیده کاویتاسیون در طول سرریز با استفاده از مدل فیزیکی Keywords:

بررسی پدیده کاویتاسیون در طول سرریز با استفاده از مدل فیزیکی authors

احسان پارسی

کارشناس ارشد سازه های آبی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خ

مهدی بهداروندی عسکر

دانشجوی دکترای سازه های آبی دانشگاه شهید چمران

منوچهر فتحی مقدم

دانشیار دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

ایوب کاظمیان زاده

گروه سازه های آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دستور العمل آزمایش های مدل هیدرولیکی سیستم تخلیه سیلاب سد ...
شفاعی بجستانی محمود، میر بیگ سبزواری ناصر، آبان 1370، " ...
ساسان، فولادی چنگیز، اسفند 1377، کمیته ملی سد‌های بزرگ ایران، ...
.Elektorowic, .M and Kiamanesh .H., Design optimisation for high spillways ...
Falvey , H.T.(1990). Cavitation In Chutes and Spillways ...
Peterka, A.J. (1953). "The effect of entrained air on cavitation ...
Frizell, K.W. (1988). "Hydraulic Model Studies of Aeration Enhancemens at ...
Falvey, H.T. (1990). "Cavitation in Chute and Spillways." Eng. Monograph ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پدیده کاویتاسیون در طول سرریز با استفاده از مدل فیزیکی" توسط احسان پارسی، کارشناس ارشد سازه های آبی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خ؛ مهدی بهداروندی عسکر، دانشجوی دکترای سازه های آبی دانشگاه شهید چمران؛ منوچهر فتحی مقدم، دانشیار دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز؛ ایوب کاظمیان زاده، گروه سازه های آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاویتاسیون، شاخص کاویتاسیون، سرریز سد گلابر، سیستم‌های هواده، نرم افزار WS77 هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2292 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پدیده کاویتاسیون جزء پدیده‌های مخربی است که روی سرریز، تندآب، تخلیه کننده تحتانی و دیگر سازه‌های هیدرولیکی، در سرعت‌های بالا (فشارهای پایین) اتفاق می‌افتد. در این تحقیق ابتدا به بررسی ماهیت کاویتاسیون و علل و چگونگی رخداد این پدیده در سرریزها پرداخته شده است و سپس به راهکارهای جلوگیری از وقوع این پدیده اشاره شده است. با توجه به اینکه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پدیده کاویتاسیون در طول سرریز با استفاده از مدل فیزیکی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.