Year: 1397
Publish place: Military Caring Sciences، Vol: 5، Issue: 2
COI: JR_MCS-5-2_002
Language: PersianView: 316
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه: انجام صحیح احیای قلبی ریوی به حدی ضروری است که اطلاع از آن می تواند به معنای نجات جان یک انسانباشد. به همین دلیل تاکید زیادی بر آموزش و تغییر نگرش افراد در زمینه احیای قلبی ریوی شده است.هدف: مطالعه حاضر با هدف مقایسه تاثیر آموزش احیای قلبی ریوی به روش بازی جدی در بستر گوشی هوشمند وشبیه سازی بر نگرش دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آجا انجام شد.مواد و روش ها: این کارآزمایی کنترل شده تصادفی در سال 1397 انجام شد. 53 نفر از دانشجویان ترم اول دانشکدهپرستاری آجا به صورت نمون هگیری هدفمند انتخاب شدند و به صورت تصادفی در دو گروه آزمون و یک گروه کنترل قرارگرفتند. ابزار پژوهش، پرسشنامه پژوهشگر ساخته نگرش بود که به صورت پیش آزمون و پ سآزمون بر روی هر سه گروهبه فاصله دو هفته اجرا شد. مداخله در گروه آزمون اول شامل آموزش احیای قلبی ریوی به روش شبیه سازی و در گروهآزمون دوم به روش بازی جدی در بستر گوشی هوشمند بود. جهت تحلیل داده ها از نرم افزار spss نسخه 23 استفاده شد. سطح معنی داری P<0/05 در نظر گرفته شد. یافته ها: آزمون کروسکال والیس نشان داد که میانگین نمره نگرش قبل از مداخله در گروه شبیه سازی 5/81±24/56، در گروه بازی جدی. در بستر گوشی هوشمند 8/32±21/94 و در گروه کنترل 5/34±22/29بود که از نظر آماری تفاوت معنی داری نداشت (P=0/188). همچنین، آزمون آنوای یک طرفه نشان داد که دو هفته بعد از مداخله میانگین نگرش در گروه شبیه سازی 5/68±22/06، در گروه بازی جدی در بستر گوشی هوشمند 5/39±20/44 و در گروه کنترل 4/79±25/11 بود که از نظر آماری تفاوت معن یداری نداشت (P=0/69). نتایج آزمون ویلکاکسون نشان داد که در نمره نگرش دانشجویان در گروه آزمون اول (شبیه سازی) (P=0/123)، گروه آزمون دوم )بازی جدی در بستر گوشی هوشمند) (P=0/437) و گروه کنترل (P=0/227) قبل و بعد از مداخله تغییر معنی داری ایجاد نشد. بحث و نتیجه گیری: نتایج حاکی از این بود که آموزش احیای قلبی و ریوی به روش بازی جدی در بستر گوشی هوشمند و شبیه سازی با فاصله زمانی 2 هفته تاثیر معنی داری بر روی نگرش دانشجویان پرستاری ندارد. به نظر می رسد برای تغییر نگرش دانشجویان نیاز به استفاده طولانی مد تتر از روش های مختلف نوین آموزشی می باشد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_MCS-5-2_002. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/836314/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:یزدانی، مهدیه و فارسی، زهرا و نظام زاده، مریم،1397،مقایسه تاثیر آموزش احیای قلبی ریوی به روش بازی جدی در بستر گوشی هوشمند و شبیه سازی بر نگرش دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آجا،https://civilica.com/doc/836314
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- چالش ها و راهکارهای پیاده سازی سیستم های هوشمند در نظام سلامت
- نقد و بررسی مقیاس NVPS در ارزیابی درد بیماران بزرگسال فاقد ارتباط کلامی
- تمایل به ترک خدمت پرستاران بالینی: بررسی راهبردی مدیریتی برای نگه داشتن آنان
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد بر اساس سیستم های مغزی بازداری فعال سازی رفتاری و توانایی های شناختی در بین دانشجویان موسسه آموزش عالی آمل در سال 97-1396
- بررسی وضعیت سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی شهر تهران و برخی عوامل مرتبط با آن
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.