سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر شکوفایی پلانکتونی بر بروز بیماری در میگو

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 681
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

THVC16_0227

Index date: 1 May 2019

تاثیر شکوفایی پلانکتونی بر بروز بیماری در میگو abstract

شکوفایی پلانکتونی رشد بیش از حد یک گونه خاص جلبکی است که معمولا در مزارع تکثیر پرورش سبب مرگ میر خاموش آبزیان، کاهش شفافیت آب کمبود اکسیژن در لایه های پایینی، تجمع ترکیبات سمی مثل آمونیاک، نیتریت، سولفید هیدروژن می شود.بر اساس مطالعات انجام شده در استخرهای پرورش میگوی کشور برزیل مکزیک دیاتومه ها در واقع پلانکتون های غالب در ابتدای دوره پرورش می باشند که بتدریج طی دوره پرورش با افزایش مواد مغذی کاهش سیلیکات، سیانوباکترها جایگزین آنها می شوند.کدورت ناشی از عوامل غیر زیستی عدم تعویض آب در استخرهای پرورشی مناطق گرمسیری احتمال شکوفایی سیانوباکترها را افزایش می دهند.شکوفایی دینوفلاژله ها همیشه برای میگو مضر نیستند به طور مثال کشند قرمز ناشی از Peridinium balechii برروی میگو اثر زیانباری ندارد.یکی از جنبه های منفی شکوفایی جلبکی بر میگو شیوع لکه های قهوه ای روی بدن میگو است همچنین شکوفایی گونه های خاصی می تواند ایجاد مرگ میر نماید دینوفلاژله سمی Alexadrium tamarense که عامل PSP یا Paralytic Shellfish Poisioning است سبب مرگ میر شدید در استخرهای پرورش میگوی ببری سیاه در تایوان گردید. در سال 1989 گونه سمی Gymnodinium sPP 40 میلیون دلار به صنعت پرورش میگوی کشور چین خسارت وارد کرد. همچنین شکوفایی برخی گونه های پلانکتونی مثل Raphidophyte با ایجاد لایه باریکی در سطح آبشش میگو می توانند ایجاد رنگ فهوه ای در آبشش نمایند که در تراکم بالا باعث مرگ میر نیز می شوند. گونه های دیگری مثل Gyrodinium instriatumنیز با کاهش اکسیژن سبب مرگ ومیر میگو می شوند سیانوباکترهایی نظیر Anabaenopsis elenkinii در لایه های سطحی آب کلونیزه شده مانع از ورود نور به داخل آب می شوند در نتیجه حالت یوتروفیک در کف استخر ها اتفاق می افتد که منجر به کاهش رشد میگوها می گردد.بیماری (Enteritis Disease Of Penaeid shrimp(HE Hemocytic که بطور تجربی مشخص شده که با خوردن جلبک های سبز آبی رشته ای Schizothrix Calicola ایجاد می شود در میگو های خانواده پناییده ایجاد می گردد. بیماری Bluntod Head Syndrom Of Penaeid shrimp یا سندرم ضخیمی سر که بنظرمی رسد در اثر وقوع کشند قرمز ایجاد می گردد.در مقاله ارایه شده سعی گردیده به مشکلات بیماریهایی که می تواند شکوفایی پلانکتونی برای میگو ایجاد نماید پرداخته شود

تاثیر شکوفایی پلانکتونی بر بروز بیماری در میگو Keywords:

تاثیر شکوفایی پلانکتونی بر بروز بیماری در میگو authors

وحید یگانه

پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر

مریم میربخش

پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر

آرش حق شناس

پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر

مجتبی لیاقت

پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر

مقاله فارسی "تاثیر شکوفایی پلانکتونی بر بروز بیماری در میگو" توسط وحید یگانه، پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر؛ مریم میربخش، پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر؛ آرش حق شناس، پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر؛ مجتبی لیاقت، پژوهشکده میگوی کشور-بوشهر نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکوفایی پلانکتون، میگو هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 681 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شکوفایی پلانکتونی رشد بیش از حد یک گونه خاص جلبکی است که معمولا در مزارع تکثیر پرورش سبب مرگ میر خاموش آبزیان، کاهش شفافیت آب کمبود اکسیژن در لایه های پایینی، تجمع ترکیبات سمی مثل آمونیاک، نیتریت، سولفید هیدروژن می شود.بر اساس مطالعات انجام شده در استخرهای پرورش میگوی کشور برزیل مکزیک دیاتومه ها در واقع پلانکتون های غالب در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پرورش آبزیان طبقه بندی شده است.