سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر وجود میراگر جرمی تنظیم شده (TMD) در سازه های بتنی در برابر زلزله

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,141

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBI01_152

Index date: 8 May 2019

بررسی تاثیر وجود میراگر جرمی تنظیم شده (TMD) در سازه های بتنی در برابر زلزله abstract

مستهلک کردن انرژی ناشی از زلزله همواره یکی از روش هایی است که مهندسان سعی در استفاده از آن را در سازه های مختلف داشته اند. استفاده از میراگرها به عنوان مستهلک کننده انرژی به دلایلی همچون سهولت نصب طول عمر نسبتا خوب یکی از روش های پرطرفدار می باشد. در این تحقیق سعی شده است تا با طراحی دو سازه سه پنج طبقه بتنی سه بعدی، مدل سازی آن ها در نرم افزار OpenSees همچنین اعمال نیروی زلزله هفت شتاب نگاشت در دو حالت کنترل شده (با حضور میراگر جرمی TMD) کنترل نشده (بدون حضور میراگر جرمی تنظیم شده TMD)، آنالیز دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی برای آن ها صورت پذیرد. میراگر جرمی تنظیم شده به کمک المان با طول صفر مدل گردیده در تراز بام قرار داده شده است. در پایان با مقایسه نتایج بدست آمده در هر دو حالت سازه بدون میراگر جرمی با میراگر جرمی می توان بصورت کمی به نقش این مستهلک کننده انرژی در تغییر رفتار لرزه ای سازه پرداخت.

بررسی تاثیر وجود میراگر جرمی تنظیم شده (TMD) در سازه های بتنی در برابر زلزله Keywords:

میراگر جرمی تنظیم , نرم افزار OpenSees , مستهلک کننده انرژی , رفتار لرزه ای سازه , آنالیز دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی

بررسی تاثیر وجود میراگر جرمی تنظیم شده (TMD) در سازه های بتنی در برابر زلزله authors

بهزاد دژکام

عضو هیات علمی دنشکده فنی مهندسی دانشگاه ولایت

مقاله فارسی "بررسی تاثیر وجود میراگر جرمی تنظیم شده (TMD) در سازه های بتنی در برابر زلزله" توسط بهزاد دژکام، عضو هیات علمی دنشکده فنی مهندسی دانشگاه ولایت نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی صنعت ساختمان با محوریت تکنولوژی های نوین در صنعت ساختمان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میراگر جرمی تنظیم، نرم افزار OpenSees، مستهلک کننده انرژی، رفتار لرزه ای سازه، آنالیز دینامیکی غیر خطی تاریخچه زمانی هستند. این مقاله در تاریخ 18 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1141 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مستهلک کردن انرژی ناشی از زلزله همواره یکی از روش هایی است که مهندسان سعی در استفاده از آن را در سازه های مختلف داشته اند. استفاده از میراگرها به عنوان مستهلک کننده انرژی به دلایلی همچون سهولت نصب طول عمر نسبتا خوب یکی از روش های پرطرفدار می باشد. در این تحقیق سعی شده است تا با طراحی دو ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر وجود میراگر جرمی تنظیم شده (TMD) در سازه های بتنی در برابر زلزله با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.