Year: 1397
COI: CEMCONF01_088
Language: PersianView: 197
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
خواص آلیاژ Ti6Al4V باعث استفاده گسترده از این ماده در صنایع هوافضا و پزشکی شده است و کاربرد این آلیاژ روز به روز در دیگر صنایع در حال افزایش می باشد. چقرمگی مناسب، حفظ استحکام در دمای بالا، مقاومت سایشی و خوردگی بالا از خواص این آلیاژ می باشد. در ساخت قطعات صنایع هوافضا یکپارچگی سطح بدلیل ارتباط قوی با عملکرد محصول و عمر مفید نقش اساسی را ایفا می کند، و بررسی آن در این صنایع بسیار مهم و ضروری می باشد. یکی از مشکلات بکارگیری این آلیاژ ها در صنایع ماشین کاری دشوار آن است، لذا برای حل این مشکل می توان از ماشینکاری به کمک لیزر که برای ماشین کاری مواد سخت توصیه شده است استفاده نمود. ماشینکاری به کمک لیزر (LAM) یکی از روش های نوین ماشینکاری می باشد، که در آن اشعه لیزر به عنوان منبع حرارتی چگال به صورت موضعی بر روی قطعه کار تابیده و میتواند نیروهای ماشینکاری را کاهش، عمرابزار را افزایش و کیفیت سطح را بهبود ببخشد. در این مطالعه به تاثیر میزان پارامترهای ماشین کاری بر روی زبریسطح که یکی از شاخصه های مهم یکپارچگی سطح می باشد، در آلیاژTi6Al4V پس از فرایند ماشین کاری به کمک لیزر پرداخته شد، همچنین بارهای حرارتی ایجاد شده در حین فرایند برادهبرداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش سرعت برشی سبب کاهش دمای محیط ماشین کاری و افزایش زبری سطح قطعه کار و همچنین افزایش نرخ پیشروی باعث افزایش نسبی دما و افزایش چشمگیر زبری سطح می گردد.
Keywords:
Ti6Al4V، ماشین کاری به کمک لیزر، یکپارچگی سطح، زبری سطح،
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/863785/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کلانتری، امید و فلاح، محمدمقداد و حمزه لو، سیدرضا و جعفریان، فرشید،1397،مطالعه اثر پارامترهای فرایند روی زبری سطح و دما در ماشین کاری به کمک لیزر،اولین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی،تهران،،،https://civilica.com/doc/863785
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کلانتری، امید؛ محمدمقداد فلاح و سیدرضا حمزه لو و فرشید جعفریان)
برای بار دوم به بعد: (1397، کلانتری؛ فلاح و حمزه لو و جعفریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی تاثیر ضخامت ورق، شعاع غلتک و ضریب اصطکاک در فرآیند نورد سرد ورق به کمک الگوریتم ژنتیک
- بررسی جهت گیری مسیر ابزار در فرزکاری قطعات جدار نازک
- ارائه ی مدل ریاضی و بهینه سازی مسیر حرکت ابزار CNC در ماشینکاری های 2/5 بعدی و حل آن توسط الگوریتم شاخه و کران نرمافزار لینگو
- بررسی میزان خلاقیت و روحیه کارآفرینی در دانش آموزان هنرستانی
- بررسی تاثیر خلاقیت و نوآوری بر پیامدهای مثبت کارآفرینی (هنرستان فنی و حرفه ای شهید رجایی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.