سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی (مورد مطالعه :مدارس شهر بندر عباس)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 543

This Paper With 17 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CFTP05_051

Index date: 10 June 2019

شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی (مورد مطالعه :مدارس شهر بندر عباس) abstract

پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری و اطلاعات در آموزش و پرورش با استفاده از رویکرد فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی صورت گرفته است. این تحقیق از لحاظ نوع هدف کاربردی و از لحاظ جمع آوری داده ها از نوع پیمایشی می باشد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته که برای انتخاب شاخص های مناسب برای ارزیابی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات طراحی شده است؛ استفاده شده است. جامه آماری این پژوهش را متخصصان و مدیران آموزش و پرورش شهر بندرعباس تشکیل می دهد. که با توجه به حجم جامعه 15 نفر به عنوان نمونه انتخاب گشتند. جهت ارزیابی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در مدارس شهر بندرعباس، 4 معیار و 20 زیر معیار به عنوان شاخص های نهایی در مدل مفهومی تحقیق جانمایی شد. نتایج ارزیابی حاصل از تحلیل سلسله مراتبی فازی نشان داد که بعد مالی مهم ترین عامل را در این ارزیابی کسب کرده است. و از میان زیر معیار موانع بکارگیری فقدان پرسنل واجد شرایط، وضعیت نامطلوب آموزش نیروی های متخصص و وجود تمایل به ثبات در سازمان دارای بالاترین اهمیت می باشد.

شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی (مورد مطالعه :مدارس شهر بندر عباس) Keywords:

شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی (مورد مطالعه :مدارس شهر بندر عباس) authors

حلیمه افراشته

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

عبدالخالق گری نژاد

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه هرمزگان

مقاله فارسی "شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی (مورد مطالعه :مدارس شهر بندر عباس)" توسط حلیمه افراشته، کارشناس ارشد مدیریت آموزشی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز؛ عبدالخالق گری نژاد، کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه هرمزگان نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش علمی پژوهشی «ازنگاه معلم» پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موانع بکارگیری، فناوری اطلاعات، تحلیل سلسه مراتبی فازی ، شهر بندرعباس هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 543 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری و اطلاعات در آموزش و پرورش با استفاده از رویکرد فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی صورت گرفته است. این تحقیق از لحاظ نوع هدف کاربردی و از لحاظ جمع آوری داده ها از نوع پیمایشی می باشد. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته که برای انتخاب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی (مورد مطالعه :مدارس شهر بندر عباس) با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.