سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,125

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBIAU01_159

Index date: 7 February 2010

اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L) abstract

به منظ.ور بررسی اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ آزمایشی در قالب فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال 1388 به اجرا در آمد. فاکتورهای آزمایشی شامل سه نوع نمک Na2So و 4 KCl ، NaCl و سطوح مختلف شوری (0، 4 ، 8، 12 و 16 دسی سیمنز بر متر ) بود. نتایج نشان داد که نوع نمکبر سرعتجوانه زنی ، طول ساقه چه و سطوح تنش شوری بر درصد و سرعتجوانه زنی و طول ساقه چه تأثیر معنی داری داشته است. در بین نمکها NaCl بیشترین تاثیر منفی را نشان داد . همچنین با افزایش غلظت نمک تمامی این صفات کاهشیافت به طوری که بالاترین مقادیر این صفات در تیمار شاهد ( آب مقطر ) مشاهده گردید . ولی طول ریشه چه تحت تأثیر نوع نمک و سطوح شوری قرار نگرفت.نتایج این آزمایش حاکی است که گیاه گلرنگ درمرحله جوانه زنی تا حدود زیادی نسبت به شوری مقاوم می باشد به گونه ای که صفاتجوانه زنی اندازه گیری شده در این آزمایش تنها در غلظتهای بالا ( بالاتر از 12ds/m و آن هم به مقدار اندکی تحت تأتیر تیمارهای اعمال شده قرار گرفتند.

اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L) Keywords:

اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L) authors

فرزاد مخبردوران

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد زراعتدانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Akbari, Gh., S.A.M., Modarres sanavy and S. yousefzaded. (2007). Effect ...
Al-Thabet, S.S., A.A, Leilah and I, A1-Hawass. (2004). Effect of ...
Jamil, M., D.B. Lee., K.Y. Yung., M. Ashraf., S.C. Lee ...
Kaya , M .D ., G .Okcu . M . ...
Oelke , E . A ., E . S _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L)" توسط سیدمحسن نبوی کلات، استادیار؛ غلامرضا سازواری، مربی؛ فرزاد مخبردوران، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد زراعتدانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرعتجوانه زنی ، شوری ، درصد جوانه زنی ، گلرنگ هستند. این مقاله در تاریخ 18 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2125 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظ.ور بررسی اثرات شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ آزمایشی در قالب فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال 1388 به اجرا در آمد. فاکتورهای آزمایشی شامل سه نوع نمک Na2So و 4 KCl ، NaCl و سطوح مختلف شوری (0، 4 ، 8، 12 ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی گلرنگ( Carthamus tinctorius L) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.