Year: 1398
COI: MIECONF01_044
Language: PersianView: 235
This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در موارد بسیاری مشاهده می شود که پروژه ها از نظر زمان و هزینه برنامه ریزی شده عقب مانده و هزینه های بیشتری را متحمل می شود. دلیل این گونه مشکلات بکارگیری روش هایی است که برای کنترل عملکرد پروژه به گذشته متمرکز می شوند. روش مدیریت ارزش کسب شده (EVM) مبتنی بر هزینه و ارتباط آن با مدیریت زمان کسب شده((ESM برای کنترل برنامه ریزی ساخت و ساز بر اساس مقدار برنامه ریزی شده (PV) طراحی شده است. با این حال در زمان برنامه ریزی عوامل مرتبط با ریسک و عدم قطعیت معمولا در نظر گرفته نمی شود. به عنوان یک نتیجه زمانیکه سناریوهای ریسک برای فعالیتهای پروژه رخ میدهد، مقدار واقعی PV بسیار دور از مقدار برنامهریزی شده طرح اصلی می باشد. همچنین این موارد غیر قابل پیش بینی و ناخواسته همیشه در پروژه ها رخ می دهند، که در پروژه های کوچک و کوتاه مدت مخصوصا پروژه های ساختمانی زمان کمتری برای تصحیح کارها وجود دارد. برای رفع این مشکل، در پژوهش حاضر برای نزدیک تر کردن برنامه زمانبندی به واقعیت، روش مسیر یابی بحرانی مبتنی بر ریسک ( R-SPSM) ارائه می گردد که به برنامه ریز و مدیر پروژه کمک میکند تا محدودیت های منابع مختلف و همچنین تاثیرات محیطی را در هنگام برنامه ریزی یک پروژه در نظر بگیرد. همچنین با استفاده از تلفیق روش ارزش کسب شده و دقت بالای زمانبندی کسب شده در کنار آینده نگری سناریو های مختلف ریسک، زمانبندی برنامه و واقعیت به یکدیگر نزدیک شوند.
Keywords:
ارزش کسب شده، زمان کسب شده، پروژه های ساختمانی، ریسک، عدم قطعیت
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/903550/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدپور، رامین،1398،برنامه ریزی برای پیش بینی و شناسایی عدم قطعیت و ریسک پروژه های ساختمانی با تلفیق روش های مدیریت ارزش کسب شده و زمان کسب شده،کنفرانس ملی پژوهش های کابردی در مدیریت و مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/903550
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، احمدپور، رامین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، احمدپور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر اجرای مدیریت پروژه بر موفقیت پروژه های صنعت ساخت
- ارائه مدل مدیریت استراتژیک ریسک در پروژه های عمرانی
- نقش مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) در پیشگیری از انحراف هزینه در مدیریت پروژه
- کاربرد مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM در معماری
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی تأثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت های مدیریت استراتژیک ارتباط با مشتری (مورد مطالعه: شرکت های متوسط و بزرگ فعال تولیدی استان آذربایجان شرقی)
- گزارشگری مالی برای توسعه پایدار: بینش انتقادی برای پیاده سازی IFRS
- انتخاب دستگاه بسته بندی قطعات صادراتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره MCDM و وزن دهی به معایرها، با شیوه آنتروپی شانون (مطالعه موردی شركت ایران خودرو)
- مالکیت دولت و ساختار سرمایه ی شرکت ها: تجزیه و تحلیل چارچوب نهادی
- مطالعه و بررسى تاثیر سبک هاى دلبستگى به برند بر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکى با میانجى گرى نظارت اجتماعى و خود نظارتى؛ (مورد مطالعه: مشتریان شرکت هواپیمایی آتا و ماهان)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.