سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مت آمفتامین بر روی حافظه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 806

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

QSBHF02_158

Index date: 8 August 2019

اثر مت آمفتامین بر روی حافظه abstract

بیان مسئله: شریعت اسلام حفظ عقل و سلامت آن را به عنوان یکی از مقاصد و اهداف عالی دستورهای شرعی مورد توجه قرار داده و هرگونه رفتاری را که به زوال آن می انجامد، حرام کرده است، به بیان دیگر دین اسلام، هر چیزی را که موجب مسخ هویت انسان شود و سلامت شخصیتی و شخصی او را به مخاطره می اندازد منع کرده است . همانطور که خداوند در آیه 195 سوره بقره می فرماید: و لا تلقوا بایدیکم الى التهلکه (خود را به دست خود به هلاکت نیفکنید). از طرفی اعتیاد به مواد مخدر یکی از بزرگترین مصادیق هلاکت و نابودی است که در آیه شریفه از آن نهی شده است. مت آمفتامین (شیشه) یک داروی روانگردان با خاصیت اعتیادآوری بالا است که دارای اثرات سوء بر روی سیستم عصبی مرکزی می باشد. هدف پژوهش: هدف از این پژوهش بررسی اثر مت آمفتامین بر روی حافظه و سیستم عصبی مرکزی می باشد. روش و چگونگی انجام پژوهش: اثرات فیزیولوژیکی مت آمفتامین بر روی حافظه بر اساس روایات، احادیث و مقالات علمی مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها و نتیجه گیری: مت آمفتامین بر روی سیستم نوروترنسمیتری مونوآمین به ویژه پایانه های دوپامینیرژیکی هیپوکامپ که به عنوان مهمترین مرکز حافظه و یادگیری است، اثرگذاشته و باعث از دست رفتن آنها شده است. همچنین مصرف مزمن این ماده باعث آسیب های نورودژنراتیو و القاء آپوپتوز در سلول های مغزی گردیده است.

اثر مت آمفتامین بر روی حافظه Keywords:

اثر مت آمفتامین بر روی حافظه authors

مریم حیدری لری

دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان

سمیرا حسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان

مریم نوربخش نیا

استادیار گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان

مقاله فارسی "اثر مت آمفتامین بر روی حافظه" توسط مریم حیدری لری، دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان؛ سمیرا حسنی، دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان؛ مریم نوربخش نیا، استادیار گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قرآن کریم، مت آمفتامین، حافظه، هیپوکامپ هستند. این مقاله در تاریخ 17 مرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 806 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیان مسئله: شریعت اسلام حفظ عقل و سلامت آن را به عنوان یکی از مقاصد و اهداف عالی دستورهای شرعی مورد توجه قرار داده و هرگونه رفتاری را که به زوال آن می انجامد، حرام کرده است، به بیان دیگر دین اسلام، هر چیزی را که موجب مسخ هویت انسان شود و سلامت شخصیتی و شخصی او را به مخاطره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر مت آمفتامین بر روی حافظه با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.