سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر اکسین و سیتوکنین بر باززایی و ریشه زایی پایه رویشی GF677 در محیطهای کشت مختلف

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 528

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI11_270

Index date: 12 October 2019

اثر اکسین و سیتوکنین بر باززایی و ریشه زایی پایه رویشی GF677 در محیطهای کشت مختلف abstract

در این تحقیق بهمنظور بهبود روش ریزازدیادی پایه GF677، ریزنمونه های گره بر روی محیطهای کشت MS، B5 و WPM در حاوی تنظیمکننده های رشد بنزیل آدنین، در پنج غلظت 0/25، 0/5، 1، 2 و 4 میلی گرم بر لیتر و ایندول--3 بوتیریک اسید در چهار غلظت 0، 0/1، 0/25 و 0/5 میلی گرم بر لیتر بررسی شد. آنالیز داده های صفات مختلف بر اساس مدل آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل گردید و مقایسات میانگین داده ها به روش آزمون LSD در سطح احتمال %5 انجام شد. نتایج نشان داد که محیط کشت MS، همراه با 1 میلی گرم در لیتر BA و 0/5 میلی گرم در لیتر IBA با %100 باززایی، بیشترین درصد ریزنمونه های باززایی، تعداد شاخساره و بلندترین طول ساقه، مناسبترین محیطکشت در بین سایر محیطهای کشت مورد استفاده بود . جهت ریشه زایی، شاخساره ها را به محیط کشت MS جامد همراه با IBA، در چهار غلظت 0/25، 0/5 ، 1و 2 میلی گرم در لیتر و BA، در چهار غلظت 0/0، 0/1، 0/2، و 0/5 میلی گرم بر لیتر منتقل شدند. بهترین ریشه زایی در محیط کشت MS حاوی 1 میلی گرم در لیتر IBA و BA 0/5 حاصل شد.

اثر اکسین و سیتوکنین بر باززایی و ریشه زایی پایه رویشی GF677 در محیطهای کشت مختلف Keywords:

تنظیم کننده های رشد , ریزازدیادی , شاخساره.

اثر اکسین و سیتوکنین بر باززایی و ریشه زایی پایه رویشی GF677 در محیطهای کشت مختلف authors

محمد گردکانه

بخش تحقیقات علوم زراعی و باغی، مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، سازمان تحقیقات، آموزش وترویج کشاورزی، کرمانشاه، ایران

هدیه بدخشان

گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه کردستان

مریم محمدی

دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه کردستان

عیسی ارجی

بخش تحقیقات علوم زراعی و باغی، مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، سازمان تحقیقات، آموزش و

مقاله فارسی "اثر اکسین و سیتوکنین بر باززایی و ریشه زایی پایه رویشی GF677 در محیطهای کشت مختلف" توسط محمد گردکانه، بخش تحقیقات علوم زراعی و باغی، مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، سازمان تحقیقات، آموزش وترویج کشاورزی، کرمانشاه، ایران؛ هدیه بدخشان، گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه کردستان؛ مریم محمدی، دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه کردستان؛ عیسی ارجی، بخش تحقیقات علوم زراعی و باغی، مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه، سازمان تحقیقات، آموزش و نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنظیم کننده های رشد، ریزازدیادی، شاخساره. هستند. این مقاله در تاریخ 20 مهر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 528 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق بهمنظور بهبود روش ریزازدیادی پایه GF677، ریزنمونه های گره بر روی محیطهای کشت MS، B5 و WPM در حاوی تنظیمکننده های رشد بنزیل آدنین، در پنج غلظت 0/25، 0/5، 1، 2 و 4 میلی گرم بر لیتر و ایندول--3 بوتیریک اسید در چهار غلظت 0، 0/1، 0/25 و 0/5 میلی گرم بر لیتر بررسی شد. آنالیز داده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر اکسین و سیتوکنین بر باززایی و ریشه زایی پایه رویشی GF677 در محیطهای کشت مختلف با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.