سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعۀ تجربۀ جهانی در حوزه سیاست پژوهی علم و فنّاوری

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,630

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTIC04_069

Index date: 10 June 2010

مطالعۀ تجربۀ جهانی در حوزه سیاست پژوهی علم و فنّاوری abstract

علم و فناوری از مهمترین پیشرانهای توسعه و تحول جوامع محسوب می شوند. بسیاری از مؤسسات آموزشی وپژوهشی با فراهم کردن زیرساختهای لازم از حیث تربیت نیروی انسانی ماهر، انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعه ای و انتشار بروندادهای علمی در تعامل با متن جامعۀ خود از یک سو و جامعۀ بین المللی از سوی دیگر در صدد هستند علم و فنّاوری را برای توسعه و افزایش توان رقابت پذیری ملی به خدمت بگیرند . در این میان واحدهای پژوهشی فعال در سیاست پژوهی علم و فنّاوری از جایگاه ممتازی برخوردار هستند. تلاش این مقاله شناسایی و بررسی واحدهای سیاست پژوه در عرصۀ مطالعات علم و فناوری است. در این بررسی تلاش شده است از رویکرد آینده اندیشی روندهای جاری حاکم بر مؤسسات و واحدهای سیاست پژوه در حوزه علم و فناوری بر حسب شاخصهای مختلف از جمله چشم انداز، مأموریتها، اهداف، اولوتهای پژوهشی، دستاوردها و ... مورد مطالعه قرار گیرد. این روندشناسی از حیث شناسایی مزیتهای نسبی و فضای رقابت پذیری در حوزه سیاست پژوهی علم و فناوری دستمایۀ خوبی برای مؤسسات سیاست پژوه در حوزه علم و فنّاوری در داخل کشور خواهد بود

مطالعۀ تجربۀ جهانی در حوزه سیاست پژوهی علم و فنّاوری Keywords:

مؤسسات سیاست پژوه در علم و فنّاوری , واحدهای پژوهشی سازمان یافته , تحلیل روند

مطالعۀ تجربۀ جهانی در حوزه سیاست پژوهی علم و فنّاوری authors

محمد حسینی مقدم

دانشجوی دکتری آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسینی مقدم(1387)، محمد. گزارش علمی « شناسایی مراکز مهم پژوهش ...
Mallon, W.T, Bunton, S.A; (200 5)Characteristics of research centers and ...
Tash, William; (2006), Evaluating Research Centers and Institutes for Success, ...
Tash, W.R. & Sttahler, G. (1994), Centers and institutes in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعۀ تجربۀ جهانی در حوزه سیاست پژوهی علم و فنّاوری" توسط محمد حسینی مقدم، دانشجوی دکتری آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مدیریت تکنولوژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مؤسسات سیاست پژوه در علم و فنّاوری، واحدهای پژوهشی سازمان یافته، تحلیل روند هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1630 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که علم و فناوری از مهمترین پیشرانهای توسعه و تحول جوامع محسوب می شوند. بسیاری از مؤسسات آموزشی وپژوهشی با فراهم کردن زیرساختهای لازم از حیث تربیت نیروی انسانی ماهر، انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعه ای و انتشار بروندادهای علمی در تعامل با متن جامعۀ خود از یک سو و جامعۀ بین المللی از سوی دیگر در صدد هستند علم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعۀ تجربۀ جهانی در حوزه سیاست پژوهی علم و فنّاوری با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.