سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مدل مکان‌یابی ایستگاههای راه‌آهن بر اساس افزایش ظرفیت خط ( محور بهره برداری )

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,824

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RTC08_002

Index date: 10 April 2006

طراحی مدل مکان‌یابی ایستگاههای راه‌آهن بر اساس افزایش ظرفیت خط ( محور بهره برداری ) abstract

جهت مکان‌یابی مناسب ایستگاههای راه‌آهن می‌بایست، ابتدا ظرفیت بلاکها به روشی دقیق و با درنظرگرفتن تمامی عوامل تاثیرگذار بر ظرفیت، محاسبه شود. ظرفیت بلاکها به پارامترهائی مانند حداقل فواصل زمانی بین حرکت قطارها، ظرفیت ایستگاهها، میزان توقفات و تاخیرات در ایستگاههای تشکیل‌دهنده بلاک، ترکیب وسایط‌نقلیه استفاده‌کننده از بلاک و زمان مسدودی بلاک وابسته است. یکی از عوامل اصلی محاسبه حداقل فواصل زمانی حرکت قطارها، زمان سیر قطارها می‌باشد. زمان سیر قطارها بر اساس مشخصات خط شامل شیب‌وفراز، قوسها و تونلها، مشخصات لکوموتیو، مشخصات واگنها، نوع و وزن قطارها محاسبه خواهد شد. یکی دیگر از ابزارهای موردنیاز بمنظور لحاظ کردن ظرفیت ایستگاهها، میزان توقفات و تاخیرات و ترکیب قطارها در بلاک، زمانبندی حرکت قطارها می‌باشد که بر اساس زمان سیر حرکت قطارها، تعداد قطارهای استفاده‌کننده از بلاک، اولویت درنظرگرفته شده برای قطارها و عوامل دیگر اعمال‌شده از جانب سیستم ریلی مورد محاسبه قرار خواهد گرفت. در این تحقیق با درنظرگرفتن موارد ذکر شده و کمی کردن آنها ظرفیت بلاکها محاسبه می‌شود و کمترین ظرفیت میان بلاکها نمایانگر ظرفیت خط خواهد بود. محاسبه فاصله بهینه ایستگاهها بر اساس نزدیک کردن ظرفیتهای بلاکها و بعبارتی دیگر به‌حداقل رساندن اختلاف میان ظرفیتها انجام می‌گردد

طراحی مدل مکان‌یابی ایستگاههای راه‌آهن بر اساس افزایش ظرفیت خط ( محور بهره برداری ) Keywords:

ظرفیت بهره برداری خط , بلاک , ایستگاه , مکان یابی

طراحی مدل مکان‌یابی ایستگاههای راه‌آهن بر اساس افزایش ظرفیت خط ( محور بهره برداری ) authors

شهریار افندی زاده

دانشیار دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران

مرتضی عراقی

دانشجوی دکتری- دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
یقینی، مسعود، « بررسی مدلهای ریاضی بهینه سازی تشکیل، مسیردهی ...
یحیائی، سعید و نوروزی، فریبرز، « شبیه‌سازی مکانیسم حرکت قطار- ...
شفاهی، یوسف، فندرسکی، علیرضا « مدل اولیه برای زمانبندی حرکت ...
مرکز تحقیقات راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، « نرم‌افزار مدیریت ترافیک ...
S chwanhausser, Wulf, " Impact of Modern Signalling Technology on ...
Peeters, Leon, " Cyclic Railway Timetable Optimization ", Ph.D thesis, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مدل مکان‌یابی ایستگاههای راه‌آهن بر اساس افزایش ظرفیت خط ( محور بهره برداری )" توسط شهریار افندی زاده، دانشیار دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مرتضی عراقی، دانشجوی دکتری- دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش حمل و نقل ریلی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ظرفیت بهره برداری خط، بلاک، ایستگاه، مکان یابی هستند. این مقاله در تاریخ 21 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3824 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت مکان‌یابی مناسب ایستگاههای راه‌آهن می‌بایست، ابتدا ظرفیت بلاکها به روشی دقیق و با درنظرگرفتن تمامی عوامل تاثیرگذار بر ظرفیت، محاسبه شود. ظرفیت بلاکها به پارامترهائی مانند حداقل فواصل زمانی بین حرکت قطارها، ظرفیت ایستگاهها، میزان توقفات و تاخیرات در ایستگاههای تشکیل‌دهنده بلاک، ترکیب وسایط‌نقلیه استفاده‌کننده از بلاک و زمان مسدودی بلاک وابسته است. یکی از عوامل اصلی محاسبه حداقل فواصل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مدل مکان‌یابی ایستگاههای راه‌آهن بر اساس افزایش ظرفیت خط ( محور بهره برداری ) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.