سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکانیزم و راهکارهای افزایش دوام بتن در مقابل ترک های ناشی ازنشست خمیری، جمع شدگی خمیری و جمع شدگی ناشی از خشک شدن

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 553

This Paper With 32 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCD01_031

Index date: 26 November 2019

مکانیزم و راهکارهای افزایش دوام بتن در مقابل ترک های ناشی ازنشست خمیری، جمع شدگی خمیری و جمع شدگی ناشی از خشک شدن abstract

دلایل ترک خوردگی سازه های بتنی و افزایش دوام آن ها در مقابله با این ترک ها همواره یکی از دغدغه های محققین و دست اندرکاران اجرای سازه های بتنی بوده است. دلیل این امر این است که حتی ترک ها اگر غیر سازه ای باشند و ظرفیت باربری سازه را چندان تحت تاثیر قرار ندهند، می توانند محلی برای ورود سریعتر یون های مخرب به درون بتن و ایجاد خرابی گسترده شوند. جمع شدگی و نشست در حالت خمیری که تا چند ساعت پس از بتن ریزی اتفاق می افتد و همچنین جمع شدگی ناشی از خشک شدن که بعد از سخت شدن بتن تا چندین هفته و یا ماه پس از بتن ریزی ایجاد می شود از مهمترین دلایل ترک خوردگی در اعضای بتنی می باشند. در این تحقیق سعی شده است مروری بر تحقیقات انجام شده در دو ده ه ی اخیر بر راهکارهای افزایش دوام در مقابل این نوع ترک خوردگی ها انجام گردد. نتایج نشان می دهد استفاده از الیاف به میزان قابل توجهی پتانسیل ترک خوردگی ناشی از نشست و جمع شدگی خمیری و همچنین جمع شدگی ناشی از خشک شدن را کاهش می دهد. همچنین استفاده از لاتکس های پلیمری در بتن منجر به افزایش دوام در مقابل این ترک خوردگی ها می گردد. همچنین هر چقدر شاخص قید و گیرداری عضو بتنی افزایش می یابد، تنش کششی ایجاد شده در عضو و به تبع آن پتانسیل ترک خوردگی ناشی از جمع شدگی افزایش می یابد. همچنین عمل آوری مناسب و حفاظت از بتن در مقابل شرایط محیطی باد و گرما بویژه در اعضایی که نسیت سطح به حجم بالاتری دارند، مانند دال ها و رویه ها، راهکار بسیار مفیدی جهت افزایش دوام در مقابل ترک خوردگی ناشی از جمع شدگی خمیری و ناشی از خشک شدن می باشد.

مکانیزم و راهکارهای افزایش دوام بتن در مقابل ترک های ناشی ازنشست خمیری، جمع شدگی خمیری و جمع شدگی ناشی از خشک شدن Keywords:

مکانیزم و راهکارهای افزایش دوام بتن در مقابل ترک های ناشی ازنشست خمیری، جمع شدگی خمیری و جمع شدگی ناشی از خشک شدن authors

علی اکبر شیرزادی جاوید

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران

مقاله فارسی "مکانیزم و راهکارهای افزایش دوام بتن در مقابل ترک های ناشی ازنشست خمیری، جمع شدگی خمیری و جمع شدگی ناشی از خشک شدن" توسط علی اکبر شیرزادی جاوید، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی دوام بتن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جمع شدگی خمیری، نشست خمیری، جمع شدگی ناشی از خشک شدن، دوام بتن، الیاف، ترک خوردگی هستند. این مقاله در تاریخ 5 آذر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 553 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دلایل ترک خوردگی سازه های بتنی و افزایش دوام آن ها در مقابله با این ترک ها همواره یکی از دغدغه های محققین و دست اندرکاران اجرای سازه های بتنی بوده است. دلیل این امر این است که حتی ترک ها اگر غیر سازه ای باشند و ظرفیت باربری سازه را چندان تحت تاثیر قرار ندهند، می توانند محلی برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکانیزم و راهکارهای افزایش دوام بتن در مقابل ترک های ناشی ازنشست خمیری، جمع شدگی خمیری و جمع شدگی ناشی از خشک شدن با 32 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.