Year: 1397
Publish place: National Conference on New Approaches to Sport Physiology
COI: APSMC02_012
Language: PersianView: 131
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه: شواهد محکمی دال بر موثر بودن تمرینات پلایومتریک در افزایش معنادار قدرت عضلانی و پرش عمودی وجود دارد. اما بدلیل ماهیت شدید این تمرینات، احتمال افزایش آسیب های عضلانی _ اسکلتی وجود دارد. بنابراین بنظر می رسد انجام تمرینات پلایومتریک در یک محیط آبی احتمالا منجر به بهبود پرش عمودی با خطر آسیب کمتر می شود. هدف: هدف از مطالعه حاضر بررسی اثر یک برنامه پلایومتریک در آب (APT) بر پرش عمودی و کوفتگی عضلانی بود. روش: جامعه آماری در این تحقیق 120 موی تایکار پسر شهرستان اشنویه می باشد که 22 موی تایکار (سن: 12/19±1/80 سال، وزن: 41/5±1 کیلوگرم و قد: 156/49±4 سانتی متر) به صورت تصادفی از بین جامعه آماری انتخاب و به صورت تصادفی جفت شده ، بر اساس پرش عمودی به یک گروه تجربی آب: (n=13) و یک گروه کنترل (n=13) تقسیم شدند. برای گروه آب، 2 جلسه در هفته به مدت 6 هفته و هر جلسه 45-55 دقیقه در آب تمرین داده شد. قبل از جلسه اول تمرین، تست پیش آزمون شامل پرش عمودی سارجنت انجام گرفت. همچنین بعد از 4 هفته و بعد از 6 هفته تمرین گرفته شد ضمنا بعد از 4 هفته تمرین ،تمرینات به صورت اضافه بار به 4 ست 10 تکراری افزایش یافت.در حالی که گروه کنترل در این مدت به تمرینات عادی موی تای ادامه دادند و فقط از آنها بعد از 4 و 6 هفته تست میان آزمون و پس آزمون گرفته شد . برای مطالعه و بررسی آماری و توصیف داده های خام از روش های آمار توصیفی مانند درصد ، میانه و میانگین و جهت تجزیه و تحلیل آنها از روش های استنباطی مانند تست T مستقل و وابسته ، تحلیل واریانس و آنوا استفاده شد (0.05=∞). یافته ها: به طور کلی نتایج نشان داد که شش هفته تمرینات پلیومتریک در آب بر پرش عمودی تاثیر معنی داری دارد (0.05=∞). علاوه بر اینکه تمرینات پلیومتریک در آب باعث کاهش کوفتگی عضلانی می شود (0.05=∞). بحث و نتیجه گیری: می توان گفت که تمرینات پلایومتریک در آب می تواند سبب بهبود پرش عمودی ورزشکاران شود. (0.05=∞).
Keywords:
تمرينات پلايومتريك در آب (APT)، پرش عمودي ، موي تاي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/961838/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دودمان، خالد و حسنلویی، فخرالدین و عثمانی، ابراهیم و محمودی آذر، جمال،1397،تاثیر 6 هفته تمرینات پلایومتریک در آب بر پرش عمودی وکوفتگی عضلانی تاخیری موی تای کاران آماتور،همایش ملی رویکردهای نوین در فیزیولوژی ورزشی،سقز،،،https://civilica.com/doc/961838
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، دودمان، خالد؛ فخرالدین حسنلویی و ابراهیم عثمانی و جمال محمودی آذر)
برای بار دوم به بعد: (1397، دودمان؛ حسنلویی و عثمانی و محمودی آذر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی مدل رگرسیونی مدیریت زمان و بهبود سازمانی در مدیران ورزشی ادارات استان خراسان جنوبی
- بررسی مدل رگرسیونی سرمایه روانشناختی و رضایتمندی نیروهای داوطلب در رویدادهای ورزشی آموزش و پرورش
- پاسخ های ارگان پوست انسان به فعالیت های پویا
- تاثیر تمرینات پلیومتریك بر تعادل و حس عمقی زانو و مچ پای نوجوانان پسر والیبالیست
- تغییرات سلامت عمومی، هویت ورزشی، انگیزه ورزشی و سازگاری اجتماعی –فردی در دانش آموزان پسر غیر ورزشکار پس از تمرینات هوازی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.