سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر کاربرد صفحات مستغرق دوگانه، با طولهای متفاوت، در کاهش آبشستگی موضعی پایه پل با استفاده از نمودار زمانی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,197

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC09_113

Index date: 24 June 2010

بررسی تاثیر کاربرد صفحات مستغرق دوگانه، با طولهای متفاوت، در کاهش آبشستگی موضعی پایه پل با استفاده از نمودار زمانی abstract

دراین مقاله سعی شده تا با استفاده از مدل فیزیکی اثر طولهای مختلفی از صفحات که بصورت مضربهایی از قطر پایه انتخاب شده اند در زاویه قرار گیری 10 درجه و در موقعیت های مختلف برای کاهش آبشستگی مورد بررسی قرار گیرند میزان آبشستگی در محل راس پایه با زمان مورد اندازه گیری قرار گرفته و در نهایت نمودار زمانی میزان درصد آبشستگی پایه های حمایت شده نسبت به پایه شاهد مورد مقایسه قرار گرفته است نتایج نشان داد که کاربرد صفحات با طول 0/5 برابر قطر پایه، در اکثر موقعیتها نتایج بهترین نسبت به سایر طول ها دارد.

بررسی تاثیر کاربرد صفحات مستغرق دوگانه، با طولهای متفاوت، در کاهش آبشستگی موضعی پایه پل با استفاده از نمودار زمانی Keywords:

بررسی تاثیر کاربرد صفحات مستغرق دوگانه، با طولهای متفاوت، در کاهش آبشستگی موضعی پایه پل با استفاده از نمودار زمانی authors

ابوالفضل دبردانی

کارشناس ارشد آبیاری و زهکشی شرکت رویان

مجتبی صانعی

استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

بهزاد قربانی

استادیار دانشکده کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفاعی بجستان، م.، (1373)، " میدرولیک رسوب، " شر دانشگاه ...
فیاض بخش، س.، (1382)، " بررسی آبشستگی در اطراف اپی ...
مهتابی، ق.، (1385)، " اثرات تنگ شدگی کانال بر آبشستگی ...
قربانی، ب.و حیدرپور، م.، (5384، " کنترل و کاهش آبشستگی ...
l. Simons, B. and Sentur, K.F., (1977), "Sediment transport technology, ...
Shen, W.H., (1971), "River Mechanics, _ Voll 2, Published by ...
Ghorbani, B. and Kells, J. A., (2008), "Effect of submerged ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر کاربرد صفحات مستغرق دوگانه، با طولهای متفاوت، در کاهش آبشستگی موضعی پایه پل با استفاده از نمودار زمانی" توسط ابوالفضل دبردانی، کارشناس ارشد آبیاری و زهکشی شرکت رویان؛ مجتبی صانعی، استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری؛ بهزاد قربانی، استادیار دانشکده کشاورزی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبشستگی، پایه پل، صفحات مستغرق دوگانه، نمودار زمانی هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1197 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین مقاله سعی شده تا با استفاده از مدل فیزیکی اثر طولهای مختلفی از صفحات که بصورت مضربهایی از قطر پایه انتخاب شده اند در زاویه قرار گیری 10 درجه و در موقعیت های مختلف برای کاهش آبشستگی مورد بررسی قرار گیرند میزان آبشستگی در محل راس پایه با زمان مورد اندازه گیری قرار گرفته و در نهایت نمودار زمانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر کاربرد صفحات مستغرق دوگانه، با طولهای متفاوت، در کاهش آبشستگی موضعی پایه پل با استفاده از نمودار زمانی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.