سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برآورد خطوط مبنای بالا و پایین برای دوره های مختلف رشد گیاه ذرت تابستانه جهت مدیریت آبیاری در شرایط اقلیمی اهواز

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 684

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNRM02_173

Index date: 30 November 2019

برآورد خطوط مبنای بالا و پایین برای دوره های مختلف رشد گیاه ذرت تابستانه جهت مدیریت آبیاری در شرایط اقلیمی اهواز abstract

تنش آبی از مهمترین عوامل محدودکننده عملکرد است. از این رو بخش عظیمی از تصمیم گیریها را در برنامه ریزی آبیاری به خود اختصاص داده است. به منظور بررسی و به کمیت درآوردن این فاکتور شاخصهای متعددی ارائه شده است که از مهمترین آنها میتوان به شاخص تنش آبی گیاه به روش ایدسو اشاره کرد. تعیین شاخص تنش آبی نیازمند محاسبه خطوط مبنای بالا و پایین میباشد. به همین جهت تحقیقی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز تحت چهار نوع رژیم آبیاری 120)، 100، 80 و 60درصد نیاز آبی) در قالب یک طرح کاملا0 تصادفی در سه تکرار انجام شد و خطوط مبنای بالا و پایین برای هرتیمار برای سه دوره توسعه، میانی و نهایی رشد جهت مدیریت آبیاری تعیین شد. مقادیر شاخص تنش آبی CWSI برای مراحل مختلف رشد برای تیمارهای I0, I1, I2 و I3 بهترتیب 0/17، 0/22، 0/35 و 0/52 بهدست آمد.

برآورد خطوط مبنای بالا و پایین برای دوره های مختلف رشد گیاه ذرت تابستانه جهت مدیریت آبیاری در شرایط اقلیمی اهواز Keywords:

برآورد خطوط مبنای بالا و پایین برای دوره های مختلف رشد گیاه ذرت تابستانه جهت مدیریت آبیاری در شرایط اقلیمی اهواز authors

ستار جلیلیان

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز

امیر سلطانی محمدی

دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز،

سعید برومندنسب

استاد گروه آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز،

آرش شیرمحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز

مقاله فارسی "برآورد خطوط مبنای بالا و پایین برای دوره های مختلف رشد گیاه ذرت تابستانه جهت مدیریت آبیاری در شرایط اقلیمی اهواز" توسط ستار جلیلیان، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ امیر سلطانی محمدی، دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز،؛ سعید برومندنسب، استاد گروه آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز،؛ آرش شیرمحمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشکده مهندسی علوم آب، دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی با محوریت آب،سیل و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دمای برگ، شاخص تنش آبی، تنش آبی هستند. این مقاله در تاریخ 9 آذر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 684 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تنش آبی از مهمترین عوامل محدودکننده عملکرد است. از این رو بخش عظیمی از تصمیم گیریها را در برنامه ریزی آبیاری به خود اختصاص داده است. به منظور بررسی و به کمیت درآوردن این فاکتور شاخصهای متعددی ارائه شده است که از مهمترین آنها میتوان به شاخص تنش آبی گیاه به روش ایدسو اشاره کرد. تعیین شاخص تنش آبی نیازمند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی ذرت طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله برآورد خطوط مبنای بالا و پایین برای دوره های مختلف رشد گیاه ذرت تابستانه جهت مدیریت آبیاری در شرایط اقلیمی اهواز با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.