سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر پتانسیل های اجرای تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر ارتقاء عملکرد مستندنگاری میراث فرهنگی

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 732

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACUC08_020

Index date: 7 December 2019

بررسی تاثیر پتانسیل های اجرای تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر ارتقاء عملکرد مستندنگاری میراث فرهنگی abstract

امروزه به خاطر عوامل انسانی و طبیعی سرعت تخریب میراث فرهنگی بیش از آن است که بتوان همه آن ها را مستندسازی کرد. همچنین مستندنگاری فرآیندی زمان بر است. پیشرفت در علم کامپیوتر به جامعه انسانی در جهت پیشرفت علوم و سرعت بخشیدن به کار ها کمک کرده است. تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به دلیل ارائه اطلاعات غنی برای اجزای ساختمان، منجربه تصمیم گیری بهینه جهت ترمیم و بهسازی ساختمان و کاهش در زمان و هزینه ترمیم و بهسازی میشود. مقاله حاضر حاصل مطالعات کتابخانه ای است که به روش تحلیلی - توصیفی به تشریح این موضوع میپردازد که چگونه علم کامپیوتر در زمینه مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به مستندنگاری میراث فرهنگی کمک می کند . این روش به نام مدل سازی اطلاعات ابنیه تاریخی (HBIM) مشهور است. روش فوق باعث پیشرفت چشم گیری در زمینه مستندنگاری میراث فرهنگی شده است.

بررسی تاثیر پتانسیل های اجرای تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر ارتقاء عملکرد مستندنگاری میراث فرهنگی Keywords:

مستندنگاری , میراث فرهنگی , تکنولوژی , مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) , مدل سازی اطلاعات ابنیه تاریخی .(HBIM)

بررسی تاثیر پتانسیل های اجرای تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر ارتقاء عملکرد مستندنگاری میراث فرهنگی authors

نیلوفر زارع

دانشجوی کارشناسی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه فردوسی مشهد.

اکرم حسینی

استادیار گروه معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه فردوسی مشهد.

مقاله فارسی "بررسی تاثیر پتانسیل های اجرای تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر ارتقاء عملکرد مستندنگاری میراث فرهنگی" توسط نیلوفر زارع، دانشجوی کارشناسی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه فردوسی مشهد.؛ اکرم حسینی، استادیار گروه معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه فردوسی مشهد. نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مستندنگاری، میراث فرهنگی، تکنولوژی، مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، مدل سازی اطلاعات ابنیه تاریخی .(HBIM) هستند. این مقاله در تاریخ 16 آذر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 732 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه به خاطر عوامل انسانی و طبیعی سرعت تخریب میراث فرهنگی بیش از آن است که بتوان همه آن ها را مستندسازی کرد. همچنین مستندنگاری فرآیندی زمان بر است. پیشرفت در علم کامپیوتر به جامعه انسانی در جهت پیشرفت علوم و سرعت بخشیدن به کار ها کمک کرده است. تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به دلیل ارائه اطلاعات غنی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر پتانسیل های اجرای تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) بر ارتقاء عملکرد مستندنگاری میراث فرهنگی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.