سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید علوفه جو به شیوه هیدروپونیک

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 23,770

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HYDROPONICS01_204

Index date: 14 July 2010

تولید علوفه جو به شیوه هیدروپونیک abstract

علوفه سبز یکی از فاکتورهایی است که هنگام تهیه جیره غذایی دام به آن توجه خاصی میشود. کمبود علوفه سبز در جیره تعلیفی دام باعث سوء تغذیه و ایجاد عوارض میگردد. بعلاوه جذب مواد موجود در علوفه سبز برای دام ها راحت تر از علوفه خشک میباشد. تولید علوفه هیدروپونیک برای خوراک دام به دلیل آن که در تمام طول سال و به طور متوالی قابل اجراست، اهمیت دارد. در این روش بذور به میزان انبوه بر روی سینی های پلاستیکی کم عمق که دارای یک ورق کاغذ نم گیر میباشند پهن میشوند. بذرها در چند روز اول با آب مه پاشی میشوند. بعد از جوانه زدن بذرها، سینی ها هر چند روز یک بار با یک محلول غذایی مه پاشی شده تا گیاهچه ها به سرعت رشد نمایند. این سینی ها میتوانند بر روی قفسه هایی درون گلخانه یا بیرون آن قرار داده شوند. هنگامی که ارتفاع علوفه به 20 سانتی متر رسید و یک پوشش متراکم گیاهی ایجاد نمود، به دام خورانده می شود. تبدیل گیاهچه به گیاه کامل 8 تا 10 روز زمان میبرد. یک کیلوگرم بذر بسته به نوع محصول مورد کشت 6 تا 10 کیلوگرم علوفه سبز خواهد داد. معمولا در این نوع سیستم تولید علوفه، گیاهانی مانند جو، یولاف و گندم ر ا کشت میکنند که همگی از ارزش تغذیه ای بالایی برای خوراک دام برخوردارند. تغذیه با علوفه سبز به دلیل آن که 95 درصد قابلیت هضم دارد، نسبت به مصرف مستقیم دانه به عنوان خوراک که در بهتر ین حالت 30 درصد دارای قابلیت هضم می باشد،ارجحیت دارد.

تولید علوفه جو به شیوه هیدروپونیک authors

رضا خوش نظر پرشکوهی

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Carruthers, S. 2003. Green Feed Livestock Fodder Shed. Practical Hydroponics ...
Sneath, R., McIntosh, F. 2003. Review of Hydroponic Fodder Production ...
Morgan, J., Hunter, R.R., and O'Haire, R. 1992. Limiting factors ...
Pohl P., Pate R. C., Shaw C., and Drayer D. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید علوفه جو به شیوه هیدروپونیک" توسط رضا خوش نظر پرشکوهی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 23 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 23770 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که علوفه سبز یکی از فاکتورهایی است که هنگام تهیه جیره غذایی دام به آن توجه خاصی میشود. کمبود علوفه سبز در جیره تعلیفی دام باعث سوء تغذیه و ایجاد عوارض میگردد. بعلاوه جذب مواد موجود در علوفه سبز برای دام ها راحت تر از علوفه خشک میباشد. تولید علوفه هیدروپونیک برای خوراک دام به دلیل آن که در تمام ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی هیدروپونیک و جو طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تولید علوفه جو به شیوه هیدروپونیک با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.