سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقایسه ای روش اکتیو تیگ (A-TIG) با روش TIG مرسوم در جوشکاری فولاد زنگ نزن 316L

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,971

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICME11_030

Index date: 25 July 2010

بررسی مقایسه ای روش اکتیو تیگ (A-TIG) با روش TIG مرسوم در جوشکاری فولاد زنگ نزن 316L abstract

جوشکاری با الکترود تنگستنی تحت حفاظت گاز خنثی TIG یکی از روشهای خوب برای دستیابی به جوشی با درجه بالایی از کیفیت و دقت است. مشکل عمده این روش محدودیت در ضخامت قطعات می باشد. به گونه ای که نسبت به فرآیندهای جوشکاری قوسی با الکترود مصرف شدنی در مورد مقاطعی ضخیم تر از 10 میلی متر0.375in.) از توجیه اقتصادی محدودی برخوردار است. در این روش برای رسیدن به نفوذ بیشتر نیازمند افزایش جریان جوشکاری و یا انجام جوشکاری چند پاسه است که می تواند مشکلاتی متعددی را در پی داشته باشد. در این پژوهش به منظور بررسی روش اکتیو تیگA-TIG و مقایسه آن با روش تیگ مرسوم، از فلاکس فعال کننده سطحی TiO2 استفاده شد. جهت بررسی تاثیر این روش بر خواص اتصال از آزمون های مکانیکی کشش و سختی و جهت بررسی انطباق ویژگی مقاومت به خوردگی ناحیه جوش با فلز پایه از آزمون خوردگی استفاده شد. بررسی عمق نفوذ جوشها با میکروسکوپ نوری انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که عمق نفوذ جوش در روش اکتیو تیگ، بدون آنکه بر روی خواص مکانیکی و خوردگی قطعه جوش تاثیر منفی بجا بگذارد، افزایش می یابد.

بررسی مقایسه ای روش اکتیو تیگ (A-TIG) با روش TIG مرسوم در جوشکاری فولاد زنگ نزن 316L Keywords:

اکتیو تیگ , فولاد زنگ نزن 316L , فلاکس فعال کننده سطحی , عمق نفوذ

بررسی مقایسه ای روش اکتیو تیگ (A-TIG) با روش TIG مرسوم در جوشکاری فولاد زنگ نزن 316L authors

احسان احمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی سهند تبری

علیرضا ابراهیمی

دانشیار، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Sindo.Kou, "Welding Metallurgy", Second Edition, Published by John Wiley & ...
_ _ _ _ _ _ _ Welding Institute), ...
_ _ _ Activating Fluxes in _ Welding ...
S. Leconte, S. Paillard, J. Saindrenan, "Effect of Fluxes Containing ...
D.S. Howse, W. Lucas, "Investigation into Arc Constriction by Active ...
_ _ _ _ _ _ Steel A-TIG ...
Sandor T, "A-TIG Process for Increasing the Effectivenes of the ...
A. G. Simonik, " The Effect of contraction of the ...
_ _ for Minor Element Effect on GTA Fusion _ ...
J. J. Lowke, M. Tanaka, M. Ushio, _ Mechanisms Giving ...
B. T. Lu, Z. K. Chen, L. Luo, B. M. ...
M. Dadfar, M. H. Fathi, F. Karimzadeh, M. R. Dadfar, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقایسه ای روش اکتیو تیگ (A-TIG) با روش TIG مرسوم در جوشکاری فولاد زنگ نزن 316L" توسط احسان احمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی سهند تبری؛ علیرضا ابراهیمی، دانشیار، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی سهند تبریز نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکتیو تیگ، فولاد زنگ نزن 316L،فلاکس فعال کننده سطحی، عمق نفوذ هستند. این مقاله در تاریخ 3 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3971 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جوشکاری با الکترود تنگستنی تحت حفاظت گاز خنثی TIG یکی از روشهای خوب برای دستیابی به جوشی با درجه بالایی از کیفیت و دقت است. مشکل عمده این روش محدودیت در ضخامت قطعات می باشد. به گونه ای که نسبت به فرآیندهای جوشکاری قوسی با الکترود مصرف شدنی در مورد مقاطعی ضخیم تر از 10 میلی متر0.375in.) از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقایسه ای روش اکتیو تیگ (A-TIG) با روش TIG مرسوم در جوشکاری فولاد زنگ نزن 316L با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.