سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه وارزیابی لرزه ای کمی وکیفی بیمارستان های استان مازندران وارائه طرح بهسازی (مطالعه موردی)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,712

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSEG01_275

Index date: 27 July 2010

مطالعه وارزیابی لرزه ای کمی وکیفی بیمارستان های استان مازندران وارائه طرح بهسازی (مطالعه موردی) abstract

استان مازندران از نظر پهنه بندی لرزه خیزی از خطر نسبی بالایی برخوردار است و ضروری است ساختمان های موجود در این استان در مقابل زلزله مقاوم باشند و بسته به اهمیت ساختمان و مسائل اقتصادی، سیاسی، و فرهنگی و غیره دارای سطح عملکرد مناسبی باشد. بیمارستان ها جز ساختمان های مهم و حیاتی بوده و با توجه به این که از نظر مدیریت بحران بلافاصله بعد از وقوع زلزله باید به عنوان مرکز امداد رسانی قابل استفاده باشند، اهمیت ارزیابی لرزه ای و در صورت لزوم ارائه طرح بهسازی آن امری بدیهی و واضح است.در این تحقیق ارزیابی لرزهای بر روی سازه مورد نظر هم به روش کیفی و هم به روش کمی انجام گرفت. جهت ارزیابی لرزه ای بیمارستان 320 تختخوابی بابل، اطلاعات فنی و نقشه های آن جمعآوری و مدل مربوطه در نرمافزار 2000SAP تهیه شد و پس از اعمال بارگذاری و اختصاص مفاصل پلاستیک به اعضا، ارزیابی انجام گرفت. نتایج تحلیل ها حاکی است که سازه مورد نظر در سطح عملکرد ایمنی جانی قرار دارد و تقویت سازه ضروری به نظر می رسد. البته با انجام ارزیابی کیفی به روش آریا و آریایاصلاح شده، صحت این مطلب تاییدگردید. جهت بهبود رفتار سازه ای و سطح عملکرد سازه، طرح تقویت برای تیرها و ستون های ضعیف ارائه شد. جهت بررسی کفایت این طرح تقویت، سازه بر اساس طرح تقویت نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. در این حالت نیز از روش استاتیکی غیرخطی استفاده شده و نتایج نشان می دهد که سازه بر اساس طرح تقویت در محدوده استفاده بدون وقفه قرار دارد که منطبق با نیاز سازه بیمارستان است

مطالعه وارزیابی لرزه ای کمی وکیفی بیمارستان های استان مازندران وارائه طرح بهسازی (مطالعه موردی) Keywords:

مطالعه وارزیابی لرزه ای کمی وکیفی بیمارستان های استان مازندران وارائه طرح بهسازی (مطالعه موردی) authors

علیرضا میرزاگل تبار روشن

استادیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

جواد واثقی امیری

دانشیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

رضا شمس تبار کامی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده عمران ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شمس تبار کامی، رضا، (1387)، " ارزیابی کمی و کیفی ...
آیین نامه طراحی ساختمان ها برابر زلزله(استاندارد _ 280)، مرکز ...
پژوهشاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، (1381)، "دستورالعمل بهسازی لرزه‌ای ...
پژوهشاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، (1381)، "تفسیر و دستورالعمل ...
دفتر امور فنی وتدوین معیارها، (1382)، " جزئیات اجرایی بهسازی ...
Federal Emergency Management Agency, "Guidelines for the Seismic Rehabilitation of ...
Applied Technology Council. "Seismic Evaluation and Retrofit of Concrete Buildings", ...
Federal Emergency Management Agency. "Incremental Seismic Rehabilitation of Hospital Buildings", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه وارزیابی لرزه ای کمی وکیفی بیمارستان های استان مازندران وارائه طرح بهسازی (مطالعه موردی)" توسط علیرضا میرزاگل تبار روشن، استادیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ جواد واثقی امیری، دانشیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ رضا شمس تبار کامی، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده عمران ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی لرزه ای، کمی، کیفی، بیمارستان، طرح بهسازی هستند. این مقاله در تاریخ 5 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1712 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استان مازندران از نظر پهنه بندی لرزه خیزی از خطر نسبی بالایی برخوردار است و ضروری است ساختمان های موجود در این استان در مقابل زلزله مقاوم باشند و بسته به اهمیت ساختمان و مسائل اقتصادی، سیاسی، و فرهنگی و غیره دارای سطح عملکرد مناسبی باشد. بیمارستان ها جز ساختمان های مهم و حیاتی بوده و با توجه به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بیمارستان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه وارزیابی لرزه ای کمی وکیفی بیمارستان های استان مازندران وارائه طرح بهسازی (مطالعه موردی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.