سمتهای علمی و اجرایی در مجلات و ژورنالهای معتبر ایران
سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
Conference Papers
Journal Papers
- حافظ و سمبولیست های «باشنیا»ی پیتربورگ: بررسی کاربرد نمادها و واژگان منتشر شده در Language Related Resaerch (1402)
- بررسی اسامی غیربومی («دیگری») قهرمانان در ادبیات روسی و فارسی (بر اساس آثار چخوف، ن.گومیلیوف، علوی) منتشر شده در Journal of comparative litrature (1401)
- تحلیل گفتمان «خودی» و «دیگری» در روزهای اهریمنی ایوان بونین منتشر شده در Language Related Resaerch (1400)
- خیام و شاعران روس (نقد و بررسی جایگاه خیام و خیام پژوهشی در روسیه) منتشر شده در Critical Studies in Texts and Programs of Human Sciences (1399)
- عنصر تضاد در اشعار نیایشی میخائیل لرمانتف منتشر شده در Journal of Linguistic and Rhetorical Studies (1399)
- نقد و بررسی منارههای والری میتروخین و انعکاس سایهروشنهای باغچهسرای الکساندر پوشکین در آن منتشر شده در Critical Studies in Texts and Programs of Human Sciences (1398)
- نیایش های نهان آسمانی در اشعار الکساندر پوشکین منتشر شده در Islamic Misticism (1398)
- جایگاه غزل و عرفان خواجه حافظ شیرازی در اشعار روسی منتشر شده در Islamic Misticism (1397)
- عرفان شرقی در آثار کانستانتین بالمونت شاعر سمبولیست و ملک الشعرای روسی منتشر شده در Critical Studies in Texts and Programs of Human Sciences (1397)
- الهام بخشی شاعران شیراز (سعدی و حافظ) به اشعار روسی منتشر شده در Research in Persian Language & Literature (1396)
- بررسی داستان پسرتعمیدی اثر لف تالستوی از منظر آموزه های عرفانی- اسلامی منتشر شده در Islamic Misticism (1396)
- «طلسم» و بازتاب آن در آثار ادبی روسی متاثر از شرق منتشر شده در Critical Studies in Texts and Programs of Human Sciences (1395)
- بررسی تیپ شخصیتی «پابرهنه» در داستانهای ماکسیم گورکی منتشر شده در Journal of Literary Criticism and Rhetoric (1393)
- نقش مایه های شرقی در اشعار آنا آخماتوا، شاعره معاصر روسیه منتشر شده در Critical Studies in Texts and Programs of Human Sciences (1393)
- نقش مایه های شرقی- ایرانی در آثار نیکالای گومیلیوف منتشر شده در Comparative Literature Research (1393)
- جنگ جهانی دوم و شمشیر آخته شعر شاعران روس منتشر شده در Journal of Literary Criticism and Rhetoric (1391)
- طنین وطن در اشعار آنا آخماتووا بررسی و تحلیل منظومه «رکوییم» منتشر شده در Critical Studies in Texts and Programs of Human Sciences (1391)
- بررسی موضوع آدم اضافی در ادبیات دهه 40 و 30 قرن نوزدهم روسیه و ادبیات معاصر ایران منتشر شده در Journal of comparative litrature (1390)
- تاثیر اسلام و فرهنگ شرقی بر آثار میخاییل لرمانتف نویسنده قرن طلایی ادبیات روسیه منتشر شده در Journal of comparative litrature (1389)