سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و تحلیل سینوپتیکی تشکیل و انتشار طوفانهای گردوخاک ورودی از غرب ایران با استفاده از پارامترها و نقشه های هواشناسی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,620

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISADMC02_049

Index date: 26 August 2010

بررسی و تحلیل سینوپتیکی تشکیل و انتشار طوفانهای گردوخاک ورودی از غرب ایران با استفاده از پارامترها و نقشه های هواشناسی abstract

امروزه معضل افزایش فرسایش بادی و طوفانهای گردوخاک بعلت تغییرات اقلیمی و خشکسالی های متوالی به بحرانهای منطقه ای و جهانی تبدیل شده است برای منشا یابی پیش یبنی شدت و گستردگی و سرعت انتقال این طوفانها از روشهای مختلفی همچو ن مدلهای عددی، تصاویر ماهواره ای و غیره استفاده می شود دراین مطالعه با بررسی و تحلیل نقشهای سینوپتیکی به اثر پارامترهای هواشناسی در سطوح مختلف جو موثر بر انتشار طوفانهای گردوخاک پرداخته شده است مشاهده گردید الگوی انتشار این طوفانها از الگوی جوی سطوح بالا تبعیت می نماید و با تضعیف پرفشار جنب حاره و تقویت کم فشار سطحی برروی مناطق منشا و افزایش شار بالا سو احتمال رخداد طوفان افزایش می یابد که با اطلاعات و تصاویر ماهواره METEOSAT8 موجود در مرکز باروری ابرهای یزد همخوانی دارد و در پایان به مطالعه موردی طوفان گردوخاک در 11 تیر 1388 پرداخته شد که مشاهده گردید از الگوهای پیش بینی شده تبعیت می نماید.

بررسی و تحلیل سینوپتیکی تشکیل و انتشار طوفانهای گردوخاک ورودی از غرب ایران با استفاده از پارامترها و نقشه های هواشناسی Keywords:

بررسی و تحلیل سینوپتیکی تشکیل و انتشار طوفانهای گردوخاک ورودی از غرب ایران با استفاده از پارامترها و نقشه های هواشناسی authors

امیر ریوندی

دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی

مجید میررکنی

استادیار گروه فیزیک دانشگاه یزد

محمدرضا محمدپورپنچاه

دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی

محمدحسین معماریان

استادیار گروه فیزیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اخسروی، محمود (1389). بررسی توزیع عمودی گردوغبار ناشی ا طوفان ...
خسروی، محمود و افراخته، حسن (1384). اثرات زیست محیطی و ...
احمدی، حسن (1377). ژئومورفولوژی کاربردی جلد 2، (بیابان-فرسایش بادی) انتشارات ...
مجله علوم زمین و معدن، سال دوم، شماره 12، فروردین1386، ...
ندافی کاظم (1388. آلودگی هوا با تاکید بر ریزگردها و ...
Garrison VH et al (2003)African and Asian dust:from desert soils ...
Goudie، A، S، Middleton، N) (2006) .desert dust in the ...
Carlson، T. N.، and S. G. Benjami، (1980). Radiative heating ...
Bryson، R. A.، and D. A. Baerreis (1967). Possibilities of ...
Middleton، N (1986). The geography of dust storms. Dissertation، University ...
Thomas Twarer، 2004، Desert Meteorology، USA، Cambridge university.p 55. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و تحلیل سینوپتیکی تشکیل و انتشار طوفانهای گردوخاک ورودی از غرب ایران با استفاده از پارامترها و نقشه های هواشناسی" توسط امیر ریوندی، دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی؛ مجید میررکنی، استادیار گروه فیزیک دانشگاه یزد؛ محمدرضا محمدپورپنچاه، دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی؛ محمدحسین معماریان، استادیار گروه فیزیک نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی فرسایش بادی و طوفانهای گرد و غبار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پارامتر هواشناسی، تغییرات اقلیمی، شار بالاسو، فرسایش بادی، نقشه های سینوپتیکی هستند. این مقاله در تاریخ 4 شهریور 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه معضل افزایش فرسایش بادی و طوفانهای گردوخاک بعلت تغییرات اقلیمی و خشکسالی های متوالی به بحرانهای منطقه ای و جهانی تبدیل شده است برای منشا یابی پیش یبنی شدت و گستردگی و سرعت انتقال این طوفانها از روشهای مختلفی همچو ن مدلهای عددی، تصاویر ماهواره ای و غیره استفاده می شود دراین مطالعه با بررسی و تحلیل نقشهای سینوپتیکی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی طوفان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و تحلیل سینوپتیکی تشکیل و انتشار طوفانهای گردوخاک ورودی از غرب ایران با استفاده از پارامترها و نقشه های هواشناسی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.