کنترل بیماری قارچی، آفات، با استفاده پرویکور انرژی، سید گارد، و دیازینون گرانول در مزرعه کاشت سیرچه های گیاه سیرخوراکی شهرستان باغملک

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 356

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FOODCONG01_002

تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1399

Abstract:

سیر گیاهی است یکساله و فقط از طریق غیرجنسی، توسط کاشت سیرچه ها تکثیر پیدا می کند. افزایش عملکرد اقتصادی سیر در واحد سطح از اهداف مهخم اصلاحی گیاه سیر است. جهت جلوگیری از بیماری های خاکزی و بوته میری در گیاه سیر این آزمایش در اواسط مهرماه سال 98 در یک مزرعه زراعی سیر در شهرستان باغملک، استان خوزستان، در 2 هکتار در قالب طرح فاکتوریل کاملاً تصادفی شامل، تیمار شاهد، تیمار پرویکورانرژی 3 در هزار، سید گارد 2 درصد، پرویکورانرژی 3 در هزار + سید گارد 2 درصد در یک تکرار انجام شد. نتایج نشان داد تیمار سید گارد رشد ریشه، برگ ها و سیرچه ها بیشتری نسبت به تیمار شاهد و تیمار پرویکورانرژی داشت. تیمار پرویکورانرژی + سید گارد نسبت به تیمار شاهد و تیمار پرویکورانرژی رشد سیرچه ها، ریشه و برگ ها بیشتری داشته و هیچ گونه آفات و بیماری های قارچی تا پایان رشد سیرچه ها دیده نشد اما تفاوت معنی داری با تیمار سید گارد نداشت و باعث افزایش عملکرد سیرچه ها در گیاه سیر شدند.

Keywords:

Authors

خدارحم امیری زاده

کارشناسی ارشد کشاورزی توسعه روستایی از دانشگاه پیام نور تهران شرق

پرستو طاهری

کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز