با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف: پژوهش حاضر به بررسی رابطه ی بین عمل به باورهای دینی و سلامت اجتماعی دانش آموزان پسرسال سوم رشته علوم تجربی دبیرستان های شوش دانیال (ع) پرداخته است. روش: طرح پژوهش، از نوع همبستگی بوده. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان پسر سال سوم رشته علوم تجربی شهرستان شوش دانیال (ع) بوده و نمونه آماری شامل ۱۲۸ دانش آموز پسر که به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند و برای اندازه گیری متغیرهای پژوهش از پرسشنامه سلامت اجتماعی کییز (۱۹۹۸) و پرسشنامه معبد گلزاری (۱۳۷۹) استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از همبستگی پیرسون و رگرسیون به روش ورود استفاده شد. یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که بین عمل به باورهای دینی و سلامت اجتماعی دانش آموزان پسر رشته علوم تجربی دبیرستان های شهرستان شوش رابطه مثبت و معنیدار وجود دارد و مقیاس عمل به واجبات دینی پیش بینی کننده سلامت اجتماعی می باشد. نتیجه گیری: عمل به باورهای دینی موجب افزایش روابط افراد اعتماد به یکدیگر و کوشش بیشتر برای بهبود وضعیت سلامت اجتمای می شود.
Keywords:
عمل به باورهای دینی، سلامت اجتماعی، دانش آموزان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1151131/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فتحی، نبی و ارزانی، مریم و شاهمرادی، مراد و لالوند، امین،1398،بررسی رابطه ی بین عمل به باورهای دینی و سلامت اجتماعی دانش آموزان پسر سال سوم رشته علوم تجربی دبیرستانهای شوش دانیال (ع)،نوزدهمین همایش انجمن مشاوره ایران "مشاوره: ارتقا امید، آرامش و سلامت اجتماعی"،تهران،،،https://civilica.com/doc/1151131
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، فتحی، نبی؛ مریم ارزانی و مراد شاهمرادی و امین لالوند)
برای بار دوم به بعد: (1398، فتحی؛ ارزانی و شاهمرادی و لالوند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.