سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تشریح مدیریتِ بحرانِ آفندی برای تلمبه خانه ها و خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در تعامل با سامانه پدافند غیرعامل

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,807

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANCMP01_033

Index date: 14 January 2012

تشریح مدیریتِ بحرانِ آفندی برای تلمبه خانه ها و خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در تعامل با سامانه پدافند غیرعامل abstract

مدیریت بحران در کشور ما طی سالهای اخیر در حوزه حوادث طبیعی بسیار مورد توجه قرارگرفته و علاوه بر مطالعات مرتبط با این موضوع به منظور اجرایی نمودن دستورالعملهایحاصله ستادهایی در نهاده ها و سازمانها تشکیل گردیده است با توجه به پیشرفتها و گسترش صنایع داخلی و همچنین با توجه به موقعیت حساس و استراتژیک کشور و مواضع خصمانه برخی دولت ها و گروههای معاند نسبت به آن مدیریت بحران ناشی از تهاجم دشمنان نیز مبحثی است که ضرورت دارد به عنوان موضوعی جدی و پراهمیت مورد توجه قرارگرفته و در سامانه مدیریت بحران وارد شود این اهمیت درصنایع هیدروکربنی پررنگتر می باشد زیرا این صنایع به عنوان زیرساختهای تولید انرژی و محصولات فناورانه کشور و همچنین منابع اصلی درآمدزایی ملی در شرایط جنگی همواره از اهداف دشمن جهتانهدام و تخریب محسوب می گردند. دراین میان تمبه خانه ها و خطوط لوله نفت و فرآورده هاینفتی به عنوان شریانهای حیاتی انتقال موادخام و محصولات تلقی می شوند از این منظر تامین امنیت آنها در شرایط بروز تهاجم حائز اهمیت می باشد رعایت اصول تدابیر و راهکارهای مهندسی پدافند غیرعامل سامانه سخت افزاری است که منجر به ارتقا سطح حفاظت می گردد و مدیریت بحران در شرایط آفند مهاجم به منزله نرم افزاری می باشدکه استفاده موثرتر از این سخت افزار را فراهم می آورددر این تحقیق پس از مرور عمومی چگونگی مواجهه با بحرانها بصورت خاص بحرانهای آفندی در تلمبه خانه ها و خطوط لوله نفت و فراورده های نفتی مورد توجه قرارگیرد و مراحل مدیریت بحران آفندی و الزامات آنها ارایه شود.

تشریح مدیریتِ بحرانِ آفندی برای تلمبه خانه ها و خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در تعامل با سامانه پدافند غیرعامل Keywords:

مدیریت بحران , چرخه مدیریت بحران آفندی , شریانهای حیاتی , تلمبه خانه های نفت , فرآورده های نفتی

تشریح مدیریتِ بحرانِ آفندی برای تلمبه خانه ها و خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در تعامل با سامانه پدافند غیرعامل authors

امیدرضا صفییاری

سرپرست تحقیق و توسعه شرکت سدره سازه پارس، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت ملی پخش و پالایش فرآوردههای نفتی ایران، (1387)، "فاز ...
شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران، (1387)، "مانور اطفاء حریق ...
Mitroff, I., Shrivastava, P. and Udwadia, F.E., (1978) "Effective Crisis ...
Booth, S.; (1993), "Crisis Management Strategy", Routledge, pp 64. ...
Parnell, J.A., Crandall, W.R. and Menefee, M.L., (1997), "Management Perceptions ...
Njemanze, H. and Cupertino, A., (2010), "SCADA Security Protections Are ...
National Transportation Safety Board , (2005), "Supervisory Control and Data ...
American Management Association (AMA), (2003) _ Survey: Crisis management and ...
Gerald Lewis, G., (2006), _ Organizational Crisis M anagement-The Human ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تشریح مدیریتِ بحرانِ آفندی برای تلمبه خانه ها و خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در تعامل با سامانه پدافند غیرعامل" توسط امیدرضا صفییاری، سرپرست تحقیق و توسعه شرکت سدره سازه پارس، تهران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی و بین المللی مدیریت بحران در خطوط لوله و تاسیسات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران، چرخه مدیریت بحران آفندی، شریانهای حیاتی، تلمبه خانه های نفت، فرآورده های نفتی هستند. این مقاله در تاریخ 24 دی 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1807 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت بحران در کشور ما طی سالهای اخیر در حوزه حوادث طبیعی بسیار مورد توجه قرارگرفته و علاوه بر مطالعات مرتبط با این موضوع به منظور اجرایی نمودن دستورالعملهایحاصله ستادهایی در نهاده ها و سازمانها تشکیل گردیده است با توجه به پیشرفتها و گسترش صنایع داخلی و همچنین با توجه به موقعیت حساس و استراتژیک کشور و مواضع خصمانه برخی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پدافند غیرعامل و مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تشریح مدیریتِ بحرانِ آفندی برای تلمبه خانه ها و خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی در تعامل با سامانه پدافند غیرعامل با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.