سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد، درصد روغن ومیزان پروتئین ارقام مختلف سویا

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,388

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NOILP03_008

Index date: 23 January 2012

اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد، درصد روغن ومیزان پروتئین ارقام مختلف سویا abstract

به منظور بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر رشد وتولید سویا آزمایشی با چهار تیمار آبیاری و سه رقم سویا که دراستان مازندران کشت می شوند شامل ارقام هیل، جی کی و سحر در مزرعه دانشگاه علوم کشاورزی ساری انجام پذیرفت. تیمارهای آبیاری شاملI0 یکبار آبیاری برای جوانه زدن، I1 دوبار آبیاری یکبار برای جوانه زدن و دیگری در هنگام رشد رویشیI2 سه بار آبیاری یکبار برای جوانه زدن، هنگام رشد رویشی و در زمان گلدهی I3 چهار بار آبیاری یکبار برای جوانه زدن، هنگام رشد رویشی، زمان گلدهی و در مرحله پر شدن غلاف آزمایش فوق در غالب طرح کرتهای خرد شده ( اسپیلیت پلات ) با پایه بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد بدین صورت که تیمارهای آبیاری در کرتهای اصلی و ارقام سویا در کرتهای فرعی قرار گرفتند. بر اساس نتایج بدست آمده آبیاری تکمیلی بر وزن کل ماده خشک ( عملکرد کل )، عملکرد دانه، کارایی مصرف آب و بر شاخص برداشت ارقام مختلف سویا موثر بود وبر درصد روغن و درصد پروتئین دانه ارقام مختلف سویا اثرمعنی داری نداشت. از بین ارقام مطالعه شده نیز رقم جی کی بالاترین عملکرد را از خود نشان داد و برای کشت در مناطق فوق مناسب تشخیص داده شد.

اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد، درصد روغن ومیزان پروتئین ارقام مختلف سویا Keywords:

اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد، درصد روغن ومیزان پروتئین ارقام مختلف سویا authors

مهدی قاجارسپانلو

استادیاردانشکده علوم زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Duncan, S. R. and W. T. Schapaugh. 1997. Relay-inter cropped ...
Garside, A. _ R. J. Lawn., R. C. Muchow. and ...
Iqbal, A., I. Roy. and Z. Kari. 1992. Potential of ...
Jana, R. K. 1975. Water management for soybean. Publication , ...
Longer, D. E., C. E. Caviness. and L. Simon.1981. Response ...
Oweis, T. 1999. Supplemental irrigation highly efficient water use practice. ...
Siadat, H. 1991. Potential of supplemental irrigation in Iran.ICARDA P.255. ...
Tambi, A. B., R. P. Patterson., H. D. Gross. and ...
-Villalobo s-Rodriguez, E. 1983. Response of soybean stem termination types ...
villalobo s-Rodriguez, E., R. Shibles. and D. E. Green. 1984. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد، درصد روغن ومیزان پروتئین ارقام مختلف سویا" توسط مهدی قاجارسپانلو، استادیاردانشکده علوم زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبیاری تکمیلی، سویا هستند. این مقاله در تاریخ 3 بهمن 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1388 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر رشد وتولید سویا آزمایشی با چهار تیمار آبیاری و سه رقم سویا که دراستان مازندران کشت می شوند شامل ارقام هیل، جی کی و سحر در مزرعه دانشگاه علوم کشاورزی ساری انجام پذیرفت. تیمارهای آبیاری شاملI0 یکبار آبیاری برای جوانه زدن، I1 دوبار آبیاری یکبار برای جوانه زدن و دیگری در هنگام رشد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد، درصد روغن ومیزان پروتئین ارقام مختلف سویا با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.