سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت عمود پرواز داکت فن بدون سرنشین

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,453

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEROSPACE10_677

Index date: 21 February 2012

طراحی و ساخت عمود پرواز داکت فن بدون سرنشین abstract

دراین مقاله روش طراحی یک پرنده عمود پرواز داکت فن (Ducted Fan با الگوبرداری از روش طراحی بالگرد ارایه شدها ست این وسیله بمنظور کاهش وزنو افزایش راندمان برخلاف سایر عمود پروازها تنها از یک موتور بهره می برد و همچنین توانسته با استفاده از مزیت مجزای آیرودینامیکی افزایش تراستی درحدود ده درصد را بدست آورد ضرایب مجرای آیرودینامیکی براساس آزمونهای پروازی و منابع موجود استخراج شدها ست این پرنده طراحی و ساخته شده درکلاس ریزپردانده ها قرارگرفته و توانسته است ازمونهای پروازی را با موفقیت به انجام برساند پرنده طراحی شده موفق به کسب مقاوم اول مسابقات دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف و مقاوم اول اختراع و نوآوری جشنواره جوان خوارزمی شده است.

طراحی و ساخت عمود پرواز داکت فن بدون سرنشین Keywords:

طراحی و ساخت عمود پرواز داکت فن بدون سرنشین authors

حمید رشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا

علیرضا شهنامی

کارشناس هوافضا

علی معتمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا

حمید فرخ فال

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ko A., Ohanian O.J., Gelhausen P., Ducted Fan UAV Modeling ...
AMCP 706-201 Engineering Design Handbook. Helicopter Engineering. Part One.200 ...
Seddon, J. Basic Helicopter Aerodynamics. Blackwell Science: Oxford, 1996. ...
Anderson, J.D., Fundamentas of Aerodynamics 3rd Ed. McGra Hill, Boston, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت عمود پرواز داکت فن بدون سرنشین" توسط حمید رشیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا؛ علیرضا شهنامی، کارشناس هوافضا؛ علی معتمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا؛ حمید فرخ فال، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن هوافضای ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عمود پرواز، داکت فن، ریزپردازنده، استاتور صلبیت هستند. این مقاله در تاریخ 2 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4453 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین مقاله روش طراحی یک پرنده عمود پرواز داکت فن (Ducted Fan با الگوبرداری از روش طراحی بالگرد ارایه شدها ست این وسیله بمنظور کاهش وزنو افزایش راندمان برخلاف سایر عمود پروازها تنها از یک موتور بهره می برد و همچنین توانسته با استفاده از مزیت مجزای آیرودینامیکی افزایش تراستی درحدود ده درصد را بدست آورد ضرایب مجرای آیرودینامیکی براساس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت عمود پرواز داکت فن بدون سرنشین با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.