سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه راهکاری برای مقابله با علف هرز خارشتر alhagi-camelorum با استفاده از روش طراحی سیستماتیک

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 39,359

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCAME03_093

Index date: 6 March 2012

ارایه راهکاری برای مقابله با علف هرز خارشتر alhagi-camelorum با استفاده از روش طراحی سیستماتیک abstract

شیوع گسترده علف هرز خارشتر در مزارع و مناطق خشک و نیمه خشک کشور مشکلات فراوانی را برای کشاورزی ایجاد نموده است این علف هرز رشد سریعی داشته در فاصله بین دو کاشت زمینهای آیش سریعا گسترش می یابد دربحث راه های مبارزه با علفهای هرز خارشتر می توان به روشهای مکانیکی زراعی و شیمیایی اشاره نمود از معایب روشهای مکانیکی موجود وجین دستی و سوزاندن سختی و جین ساقه های کلفت و خاردار خارشتر را می توان نام برد شعله افکن نیز با توجه به مصرف دارویی این گیاه و مشکلات ایمنی خاص خود درمزرعه مطلوب نمی باشد درروشهای زراعی معمول آبیاری منظم و دیسک زدن قبل از کاشت کمبود آب و ریزش و پراکنده شدن بذر علف هرز پس از دیسک زدن در سطح مزرعه از معایب قابل ذکر می باشند مصرف سموم شیمیایی نیز مضرات جبران ناپذیر زیست محیطی و اثرات سو روی موجودات خاکزی ایجاد می نماید با عنایت به موارد ذکر شده طرحی برای مقابله بهینه با گسترش علف هرز خارشتر که شامل جلوگیری از ریزش بذر علف هرز برروی خاک و رشد مجدد بوته های جدید جمع آوری بوته برای استفاده درمصارف دارویی و آماده شدن زمین برای کاشت با استفاده از روش طراحی سیستماتیک ارایه شد تعریف کار ماشین اینگونه بیان میشود کندن یا چیدن بوته، مکش یا جمع آوری بوته کنده شده کاهش حجم بوته جمع آوری بذر، خروج بوته فاقد قدرت تولید مثل

ارایه راهکاری برای مقابله با علف هرز خارشتر alhagi-camelorum با استفاده از روش طراحی سیستماتیک Keywords:

ارایه راهکاری برای مقابله با علف هرز خارشتر alhagi-camelorum با استفاده از روش طراحی سیستماتیک authors

ایمان بهشتی تبار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی

بهرام حسین زاده

دانشجوی کارشناسی راشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی

آرش نیکوکار

دانشجوی کارشناسی مهندسی ماشین های کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا غدیری، حسین. 1376، اصول و روش های علم علف ...
یزدانی، عباس. 1381، علف های هرز باغ های پسته و ...
Parish, S., 1990, A Review of Non-Chemica Weed Control Techniques, ...
Singh, A.V., 2003, Mechanical Weed Control in Organic Systems, Organic ...
Klingman, G., C. Ashton, 1985, Weed Science Principles and Practices, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارایه راهکاری برای مقابله با علف هرز خارشتر alhagi-camelorum با استفاده از روش طراحی سیستماتیک" توسط ایمان بهشتی تبار، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی؛ بهرام حسین زاده، دانشجوی کارشناسی راشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی؛ آرش نیکوکار، دانشجوی کارشناسی مهندسی ماشین های کشاورزی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس دانشجویی مهندسی ماشینهای کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشاورزی ارگانیک، علف هرز، خارشتر، مقابله مکانیکی، طراحی سیستماتیک هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 39359 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شیوع گسترده علف هرز خارشتر در مزارع و مناطق خشک و نیمه خشک کشور مشکلات فراوانی را برای کشاورزی ایجاد نموده است این علف هرز رشد سریعی داشته در فاصله بین دو کاشت زمینهای آیش سریعا گسترش می یابد دربحث راه های مبارزه با علفهای هرز خارشتر می توان به روشهای مکانیکی زراعی و شیمیایی اشاره نمود از معایب روشهای ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی و کشاورزی ارگانیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه راهکاری برای مقابله با علف هرز خارشتر alhagi-camelorum با استفاده از روش طراحی سیستماتیک با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.