سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ابعاد اقتصادی - اجتماعی و کالبدی 8 منطقه حاشیه نشین شهر اهواز

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,346

This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

URBANECONOMICS01_035

Index date: 15 April 2012

بررسی ابعاد اقتصادی - اجتماعی و کالبدی 8 منطقه حاشیه نشین شهر اهواز abstract

حاشیه نشینی درشهر اهواز تابعی از روند حاشیه نشینی درکل کشور است آغاز این پدیده دراین شهر به دهه قبل از سال 1320 و دردهه 1340 به دنبال انجام اصلاحات ارضی و تحولات اقتصاد نفت و افزایش درآمد کشور روند افزایشی داشته است ایجاد شرکت نفت و تاسیسات وابسته به آن نیاز به نیروی کارگر ساده متخصص ایجاد دانشگاه و .. دراهواز باعث رشد مهاجرت و شهرنشینی شد هم اکنون اهواز هفتمین کلان شهر کشور با جمعیت 1038980 نفر در سال 1388 دارای حدود 400000 نفر حاشیه نشین می باشد که این رقم بیش از 35% جمعیت کل شهر بوده و بین کلانشهرهای ایران بحرانی ترین وضعیت را دارد اینمقاله به بررسی ومقایسه ابعاد اجتماعی اقتصادی 8 منطقه حاشیه نشین و کمبودهای آنان می پردازد فقدان برنامه ریزی ناهماهنگی مدیریت قانونی و ابعاد گسترده آن از دیگر معضلات شهر اهواز در روند نابسامانی است روش تحقیق دراین مقاله کتابخانه ای بوده و کلیه اطلاعات لازم با مراجعه به منابع کتابخانه ای سازمان ها نهادهای دولتی مصاحبه با کارشناسان مربوطه جمع آوری و تجزیه و تحلیل گردیده است و درپایان نتایج نشان میدهد که این مناطق از نظر سرانه ها و معیارهای جمعیتی آموزشی اجتماعی کالبدی و مسکن دارای حداقل میزان نرخ بالای بیکاری و درصد ناچیزی را در فعالیت های اقتصادی اشغال کرده و اکثریت زیرخط فقر قرار دارند درپایان راه کارهای اقتصادی اجتماعی و کالبدی از جمله تشکیل نهاد مدیریت دولتی ایجاد دفاتر اجرایی مشارکت اجتماعی حمایت از اقشار آسیب پذیر فعالیت های عمرانی و زیرساختی امنیت محلات مطالعات طرح جامع و تفضیلی استانداردسازی فضاها کاهش خطرات زیست محیطی و ... ارایه شده است.

بررسی ابعاد اقتصادی - اجتماعی و کالبدی 8 منطقه حاشیه نشین شهر اهواز Keywords:

مهاجرت سرانه مسکونی , آموزشی و ... سکونت گاه های غیررسمی , 8 منطقه حاشیه نشین , زیرساخت ها , جمعیت , بیکاری

بررسی ابعاد اقتصادی - اجتماعی و کالبدی 8 منطقه حاشیه نشین شهر اهواز authors

علی موحد

عضوهیئت علمی و استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت

کوکب ظریفی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آموزش و پرورش. 1389. سازمان نوسازی مدارس. دفتر آمار ...
- ابراهیمی، م. 1388. آسیب شناسی اقتصادی نقاط حاشیه نشین ...
- استانداری خوزستان. 1387. معاونت برنامه‌ریزی، دفتر برنامه‌ریزی و بودجه ...
- پور کاظم، ک. 1373. جغرافیای تاریخی خوزستان، انتشارات موسسه ...
- تقی نژاد، . 1388. مدلسازی توسعه شهری با استفاده ...
- دانشگاه شهید چمران اهواز. 1386. معاونت پژوهشی، مرحله دوم ...
- دانشگاه جندی شاپور اهواز. 1388. معاونت بهداشتی و مراکز ...
- سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان. 1383. سند توسعه ...
- شهرداری اهواز . 1388. سازمان پارکها و فضای سبز، ...
- رامین، ت.1371. عوامل اقتصادی اجتماعی موثر بر مهاجرت‌های بین ...
::::::::::::: _ _ _ _ _ _ _ _ _ ...
- ضرغامی، ح. 1388. نگاهی به تحولات شهر نشینی و ...
- لهسائی زاده، ع. 1368. نظریات مهاجرت، نشر نوید، چاپ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ابعاد اقتصادی - اجتماعی و کالبدی 8 منطقه حاشیه نشین شهر اهواز" توسط علی موحد، عضوهیئت علمی و استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت ؛ کوکب ظریفی، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس اقتصاد شهری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهاجرت سرانه مسکونی، آموزشی و ... سکونت گاه های غیررسمی، 8 منطقه حاشیه نشین، زیرساخت ها، جمعیت ،بیکاری هستند. این مقاله در تاریخ 27 فروردین 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5346 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حاشیه نشینی درشهر اهواز تابعی از روند حاشیه نشینی درکل کشور است آغاز این پدیده دراین شهر به دهه قبل از سال 1320 و دردهه 1340 به دنبال انجام اصلاحات ارضی و تحولات اقتصاد نفت و افزایش درآمد کشور روند افزایشی داشته است ایجاد شرکت نفت و تاسیسات وابسته به آن نیاز به نیروی کارگر ساده متخصص ایجاد دانشگاه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ابعاد اقتصادی - اجتماعی و کالبدی 8 منطقه حاشیه نشین شهر اهواز با 26 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.