سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خشک کردن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,442

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_678

Index date: 8 June 2012

خشک کردن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک abstract

خشک کردن مواد غذایی در درجه حرارت های بالا از فرآیندهای پر مصرف انرژی است و اغلب تغییرات نامطلوبی در خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد می کند. برای کاهش انرژی مصرفی خشک کردن، بایستی سایر شیوه های خشک کردن نیز مورد بررسی قرار گیرد. یکی از فرآیندهای نوین خشک کردن، روش الکتروهیدرودینامیک می باشد. در این شیوه با مصرف انرژی کمتر می توان محصولی با کیفیت بالا از نظر رنگ، میزان چروکیدگی و طعم نسبت به سایر روش های خشک کردن مانند هوای داغ ،آون و مایکروویو تولید کرد. در تحقیق حاضر، خشک کردن ورقه های موز به شیوه ی الکتروهیدرودینامیک در میدان الکتریکی kv/cm 2/3 در مقایسه با خشک کردن در آون در دمای c 50ْ از نظر شاخص های نرخ خشک شدن، چروکیدگی، شاخص بازجذب آب و مصرف انرژی در فروردین 1390 در دانشگاه صنعتی اصفهان مورد بررسی قرار گرفت. مقایسه ی میانگین های حاصل از آزمون دانکن نشان داد که شیوه خشک کردن، تاثیر معناداری در سطح 5% بر افزایش نرخ خشک شدن و شاخص چروکیدگی داشت اما تفاوت معنی داری بر شاخص باز جذب آب مشاهده نشد. شیوه الکتروهیدرودینامیک نرخ خشک شدن ورقه های موز را 5/1 برابر در مقایسه با نمونه شاهد افزایش داد. خشک کردن ورقه های موز توسط میدان الکتریکی 376/ 0 وات ساعت بر گرم مصرف انرژی داشت در حالی که انرژی مصرفی توسط آون حدود 204 برابر انرژی مصرفی به شیوه ی الکتروهیدرودینامیک بود.

خشک کردن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک Keywords:

خشک کردن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک authors

کیانوش پیرنظری

گروه ماشین های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۸۳۸۴۵۶

مرتضی صادقی

گروه ماشین های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۸۸۵۶

ناصر همدمی

گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۸۸۶

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Isobe, S., Barthakur, N., Yoshino, T., Okushima, L., and Sase, ...
Asakawa, Y. (1976). Promotion and retardation of heat transfer by ...
Cao, W., Nishiyama, Y., and Koide, S. (2004). El ectrohydro ...
Esehaghbeygi, A., and Basiry, M. (2011). Electrohydro dynamic (EHD) drying ...
Seiichiro, I., Barthakur, N., Yoshino, T., Okushima, L, Sase, S. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "خشک کردن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک" توسط کیانوش پیرنظری، گروه ماشین های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۸۳۸۴۵۶؛ علی اسحق بیگی؛ مرتضی صادقی، گروه ماشین های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۸۸۵۶؛ ناصر همدمی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ۸۸۶ نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الکتروهیدرودینامیک، خشک کردن، ورقه موز هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1442 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشک کردن مواد غذایی در درجه حرارت های بالا از فرآیندهای پر مصرف انرژی است و اغلب تغییرات نامطلوبی در خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد می کند. برای کاهش انرژی مصرفی خشک کردن، بایستی سایر شیوه های خشک کردن نیز مورد بررسی قرار گیرد. یکی از فرآیندهای نوین خشک کردن، روش الکتروهیدرودینامیک می باشد. در این شیوه با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله خشک کردن ورقه های موز به شیوه الکتروهیدرودینامیک با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.