سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بیماری پوسیدگی ریشه ناشی از شبه قارچهای اُاُمیست در گیاهان زینتی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,510

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_841

Index date: 8 June 2012

بررسی بیماری پوسیدگی ریشه ناشی از شبه قارچهای اُاُمیست در گیاهان زینتی abstract

پوسیدگی ریشه، ساقه و بوته میری بر اثر گونه های مختلف شبه قارچهای اُاُمیست، از مهمترین عوامل خسارت زا در گلخانه ها و مراکز پرورش گیاهان زینتی و فضای سبز شهرها می باشد. به منظور بررسی این نوع آلودگی از چندین گلخانه در شهرستان مشهد در سال 88 نمونه برداری انجام شد. پس از جداسازی و خالص سازی عوامل بیماریزای قارچی، شناسایی بر اساس کلید‏‏های معتبر قارچ‏شناسی صورت گرفت. اثبات بیماریزایی نیز با روش مایه زنی با گندم آلوده در شرایط گلخانه انجام شد. در نهایت شبه قارچهای Pythium sp.، P. acanthophoron، P. scleroteichum، P. perplexum، P.paroecandrum، P. deliense و Phytophthora citrophthora به ترتیب از گیاهان پوتوس، بگونیا رکس، جعفری، اسپاتی فیلوم، آگلونمای سبز، اشوریا و کردیلین به دست آمد.

بررسی بیماری پوسیدگی ریشه ناشی از شبه قارچهای اُاُمیست در گیاهان زینتی Keywords:

بررسی بیماری پوسیدگی ریشه ناشی از شبه قارچهای اُاُمیست در گیاهان زینتی authors

زکیه کریمی

دانشجوی سابق رشته مدیریت تلفیقی آفات مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان ر

حمید افضلی

مربی پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

سحر یاسره گلریز

دانشجوی سابق رشته مدیریت تلفیقی آفات مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان ر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ارشاد، جعفر. 1356. کمک به شناسایی گونه های Pythium ایران. ...
ارشاد، جعفر. 1388. قارچ های ایران. موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور. ...
پیش بین، اسماعیل. 1373. گلهای آپارتمانی و مشاوره گیاهپزشکی. انتشارات ...
جهان آرا، محمد مهدی. 1376. بیماریهای گیاهان زینتی- سبزی و ...
صانعی، شریعت؛ پناهی، محمد و فیاض، محمد مهدی. 1364. پرورش-نگهداری ...
Dick, M. W. 1990. Key to Pythium Pringsheim. Reading University ...
Vander Platts-Niterink, A. J. 1981. Monograph of the Genus Pythium. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بیماری پوسیدگی ریشه ناشی از شبه قارچهای اُاُمیست در گیاهان زینتی" توسط زکیه کریمی، دانشجوی سابق رشته مدیریت تلفیقی آفات مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان ر؛ حمید افضلی، مربی پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی؛ سحر یاسره گلریز، دانشجوی سابق رشته مدیریت تلفیقی آفات مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان ر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیتیوم، اُاُمیست، فایتوفتورا، گیاهان زینتی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1510 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پوسیدگی ریشه، ساقه و بوته میری بر اثر گونه های مختلف شبه قارچهای اُاُمیست، از مهمترین عوامل خسارت زا در گلخانه ها و مراکز پرورش گیاهان زینتی و فضای سبز شهرها می باشد. به منظور بررسی این نوع آلودگی از چندین گلخانه در شهرستان مشهد در سال 88 نمونه برداری انجام شد. پس از جداسازی و خالص سازی عوامل بیماریزای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بیماری پوسیدگی ریشه ناشی از شبه قارچهای اُاُمیست در گیاهان زینتی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.