سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه الگوی مناسب مدیریتی جهت ساماندهی زائدات خطرناک موجود در پسماندهای شهری ایران مطالعه موردی شهر اهواز

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,516

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWM06_038

Index date: 11 June 2012

ارایه الگوی مناسب مدیریتی جهت ساماندهی زائدات خطرناک موجود در پسماندهای شهری ایران مطالعه موردی شهر اهواز abstract

با افزایش نگرانی در مورد دفع پسماندهای خطرناک صنعتی نگرانی در رابطه با دفع پسماندشهری حاوی مقادیر اندکی از پسماندهای خطرناک حاصل از تسهیلات خانگی و تجاری نیز رو به افزایش است سرنوشت مواد خطرناک موجود در پسماندهای شهری درصورت تولید محصولاتی از قبیل کمپوست حاصل از پسماند شهری سوزاندن و قرار گیری درمحلهای دفن بهداشتی ناشناخته است دراکثر کشورهای در حال توسعه از جمله ایران دفع پسماندهای خطرناک خانگی بصورتدفع مشترک دفع همراه با سایر زباله های شهری انجام می شود و متاسفانه هیچ گونه برنامه ای جهت مدیریت جداگانه این گروه از پسماندها وجود ندارد اثرات درازمدت این مواد روی بهداشت عمومی و محیط زیست نیز ناشناختهاست دراین تحقیق طبقه بندی پسماندهای خطرناک خانگی طبق قانون حفاظت منابع و بازیافت RCRA مورد استناد قرارگرفته است که براین اساس بطور کلی پسماندهای خطرناک خانگی در شش گروه تمیز کننده های خانگی و محصولات مراقبت شخصی، محصولات مصرفی درخودرو، محصولات مصرفی در نقاش محصولاتمتفرقه و آفت کش ها علف کش ها و کودها طبقه بندیمی شودبراین اساس مدیرتی جداگانه و اصولی این گروه از پسماندها درشهر اهواز و همچنین سایر شهرهای کشورمان ضرورت خواهد داشت

ارایه الگوی مناسب مدیریتی جهت ساماندهی زائدات خطرناک موجود در پسماندهای شهری ایران مطالعه موردی شهر اهواز Keywords:

ارایه الگوی مناسب مدیریتی جهت ساماندهی زائدات خطرناک موجود در پسماندهای شهری ایران مطالعه موردی شهر اهواز authors

افشین تکدستان

استادیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

مهسا سراج

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست

نادعلی علوی

استادیار دانشگاه جندی شاپور اهواز

نعمت الله جعفرزاده

دانشیار دانشگاه جندی شاپور اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حافظی، س. بنی طرف زاده، ب. 1386. بررسی اثرات زیست ...
فلاحی مقدم، ر. 1388. واز، دیروز، امروز، فردا. پایان نامه ...
قانون مدیریت پسماندها و آئین نامه اجرایی آن. 1388. شهرداری ...
مختارانی، ن. و همکاران. 1386. مدیریت مواد زائد خطرناک. انتشارات ...
A.Swatti. et al, (2008), Studing on Hazurdous Chemical Synthetic Materiuls ...
D. Elango.et al, (20 09), The Mangement of Household Hazardous ...
M. Slack.et al., (20 _ 5), Household Hazardous wastes in ...
_ _ _ _ Journal of ...
M.Dowan. et al, (2008), The current Situation of Solid wvastes ...
M. Otuniele.et al, (2008), Consumption Patterns And Household Hazardous Solid ...
M.Sonerko et al, (2009), Domestic 1astes management _ Recovery in ...
S.Delgadoe. et al, (2007), Comparative. Analysis of Hazardous Household _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارایه الگوی مناسب مدیریتی جهت ساماندهی زائدات خطرناک موجود در پسماندهای شهری ایران مطالعه موردی شهر اهواز" توسط افشین تکدستان، استادیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ مهسا سراج، دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست؛ نادعلی علوی، استادیار دانشگاه جندی شاپور اهواز؛ نعمت الله جعفرزاده، دانشیار دانشگاه جندی شاپور اهواز نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدیریت پسماند پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسماندهای خطرناک خانگی، راهکارهایمدیریتی شهرا هواز، بازیافت، دفع پسماند هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1516 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با افزایش نگرانی در مورد دفع پسماندهای خطرناک صنعتی نگرانی در رابطه با دفع پسماندشهری حاوی مقادیر اندکی از پسماندهای خطرناک حاصل از تسهیلات خانگی و تجاری نیز رو به افزایش است سرنوشت مواد خطرناک موجود در پسماندهای شهری درصورت تولید محصولاتی از قبیل کمپوست حاصل از پسماند شهری سوزاندن و قرار گیری درمحلهای دفن بهداشتی ناشناخته است دراکثر کشورهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه الگوی مناسب مدیریتی جهت ساماندهی زائدات خطرناک موجود در پسماندهای شهری ایران مطالعه موردی شهر اهواز با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.