سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بارزسازی اثرات گنبد نمکی بر شوری زایی حاشیه رودخانه مند با استفاده از داد های سنجنده استر (مطالعه موردی: بوشهر-گنبد نمکی جاشک)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,735

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME02_020

Index date: 11 June 2012

بارزسازی اثرات گنبد نمکی بر شوری زایی حاشیه رودخانه مند با استفاده از داد های سنجنده استر (مطالعه موردی: بوشهر-گنبد نمکی جاشک) abstract

یکی از محدودیت های منابع آب های سطحی در ایران مشکل شور شدن بر اثر عوامل مختلف طبیعی از جمله سازند های زمین شناسی شور است. استان بوشهر با وسعتی در حدود 7/2316756 هکتار که1/331682 هکتار (14% درصد) آن اراضی بیابانی که حدود بیست هزارهکتار آن شن زار و مابقی عمدتاً شوره زارها است. یکی از نمود های افت کارایی سرزمین (بیابان زایی) در بوشهر را افزایش شوری رودخانه مند و به طبع آن کاهش استعداد بیولوژیکی خاک و پوشش گیاهی می توان دانست. مطالعه چگونگی نقش گنبد نمکی جاشک در کاهش کیفیت آب های کارستی و تخریب منابع پایه و تشدید بیابان زایی ضروری است. در این مطالعه با استفاده از اطلاعات 5 ایستگاه نمونه برداری و بررسی فاکتورهای کیفیت آب تغییرات رودخانه تعیین گردید. همچنین جهت بارزسازی تاثیرات گنبد نمکی، از داده های سنجنده استر در محدوده مرئی، فروسرخ نزدیک، فروسرخ میانی و الگوریتم تحلیل مولفه های اصلی (PCA) و سه شاخص شوری شامل: شاخص شوری استاندارد شده (NDSI)، شاخص شوری (SI) و شاخص نمکزار نسبی(RSCI) استفاده گردید. پس از بررسی و مقایسه، مولفه سوم شوری و شاخص NDSI به عنوان بهترین مشخص کننده تغییرات شوری حاصل از گنبدنمکی تعیین گردید.

بارزسازی اثرات گنبد نمکی بر شوری زایی حاشیه رودخانه مند با استفاده از داد های سنجنده استر (مطالعه موردی: بوشهر-گنبد نمکی جاشک) Keywords:

بارزسازی اثرات گنبد نمکی بر شوری زایی حاشیه رودخانه مند با استفاده از داد های سنجنده استر (مطالعه موردی: بوشهر-گنبد نمکی جاشک) authors

سعیده منبری

دانشجوی کارشناسی ارشد مرکز تحقیقات بین المللی بیابان

امیرهوشنگ احسانی

استادیار دانشگاه تهران، مرکز تحقیقات بین المللی بیابان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ادهقان علی حسین(1383)، نقش زمین شناسی و پدیده های آن ...
بوستانی سعید، کمپانی زارع مزدا، نوشادی مسعود(1386)، بررسی اثر گنبد ...
امعیری، مسعود و احمدی نژاد، یعقوب(1383)، پدیده دیاپیریسم و تاثیر ...
اجعفری محمد(1379)، خاک های شور در منابع طبیعی، شناخت و ...
اجعفری، سید محی الدین (1382).گنبد نمکی جاشک(دشتی)، سایت مجمع دانش ...
فخری، فرهاد (1385)، تعیین بیابان های استان بوشهر، طرح ملی-تحقیقاتی، ...
پاول ام می تر، ترجمه دکتر جلال امینی، پردازش کامپیوتری ...
درویش صفت، علی اصغر و علی اکبر دماوندی، 1379. بررسی ...
رسولی، علی اکبر(1387)، مبانی سنجش از دور کاربردی با تاکید ...
علوی پناه، سید کاظم و رفیعی امام، عمار و حسینی، ...
علوی پناه، سید کاظم و رفیعی امام، عمار و حسینی، ...
Anyamba, A.J. and R. Eastm _ (1996);Internn ual Variability of ...
/13/ Kappa, M., Shawan, A.and Erasmi S., 2005, Remote sensing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بارزسازی اثرات گنبد نمکی بر شوری زایی حاشیه رودخانه مند با استفاده از داد های سنجنده استر (مطالعه موردی: بوشهر-گنبد نمکی جاشک)" توسط سعیده منبری، دانشجوی کارشناسی ارشد مرکز تحقیقات بین المللی بیابان؛ امیرهوشنگ احسانی، استادیار دانشگاه تهران، مرکز تحقیقات بین المللی بیابان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گنبد نمکی، کیفیت آب، شاخص شوری هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1735 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از محدودیت های منابع آب های سطحی در ایران مشکل شور شدن بر اثر عوامل مختلف طبیعی از جمله سازند های زمین شناسی شور است. استان بوشهر با وسعتی در حدود 7/2316756 هکتار که1/331682 هکتار (14% درصد) آن اراضی بیابانی که حدود بیست هزارهکتار آن شن زار و مابقی عمدتاً شوره زارها است. یکی از نمود های افت کارایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بارزسازی اثرات گنبد نمکی بر شوری زایی حاشیه رودخانه مند با استفاده از داد های سنجنده استر (مطالعه موردی: بوشهر-گنبد نمکی جاشک) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.