سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,071

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GHOCHANFOOD01_286

Index date: 26 June 2012

هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا abstract

با توجه به اثرات نامطلوب آنتی اکسیدانهای سنتزی برروی بدن انسان و باعلم به اینکه حذف آنتی اکسیدانها زمینه را برایت جمع مواد مضر ناشی از اکسیداسیون چربی ها درمواد غذایی فراهم می سازد استفاده از آنتی اکسیدانهای حاصل از منابع طبیعی درچربی ها و روغنهای خوراکی به عنوان یک راه حل منطقی درنظر گرفته می شود دراین پژوهش اثر اضافه کردن عصاره متانولی 80% گیاه حنا با نام علمی Lawsonia Inermis برروی پایداری روغن سویا شاخص induction periodبررسی شد برای بهینه سازی فرایند در آزمونها 3 فاکتور دما 10 و 25 و 40 درجه سانتیگراد زمان 5و 20 و 35 ثانیه و PH 6,7,8 بررسی شد این طرح از طریق Box-Behnken در سه فاکتور و در سه سطح که شامل 17 ازمون است انجام شد برای رسیدن به عصاره ای با حداکثر قدرت پایدارکنندگی در محیط روغن سویا درشرایطاپتیمم عملیات 31 درجه سانتی گراد 35 دقیقه استخراج و PH=6.2 نتیجه فرایند 125.6mg عصاره به ازای یک گرم از پودراولیه بدست آمد که دراین شرایط مدت زمان پایداری روغن سویا h 5.76 می باشد همچنین قدرت پایداری عصاره ها با قدرت پایدارکنندگی BHT مقایسه شد دربررسی نتایج و روند نمودارها زمان به عنوان موثرترین فاکتور شناسایی شد.

هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا Keywords:

عصاره متانولی ـ حنا ـ اولتراسوند ـ روغن سویا

هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا authors

علی محمدی ثانی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

مسعود نجف نجفی

دانشگاه جامع علمی کاربردی شهید هاشمی نژادمشهد

سمانه غلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- فاطمی، ح . شیمی مواد غذایی . چاپ پنجم ...
سالارباشی، داود. 1388. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی گیاه بومادران. پایان ...
Frankel E. N., Warner K. Flavor and oxidative stability of ...
Esam H. Mansour, Ali H. 2000. Evaluation of antioxidat of ...
Mahdavi D. Deshpande S. Food antioxidant. Marcel Dekker, inc., New ...
Fregaa, N., Mozzona, M., and Lerckerb, G., 1999. Effects of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا" توسط علی محمدی ثانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان؛ مسعود نجف نجفی، دانشگاه جامع علمی کاربردی شهید هاشمی نژادمشهد؛ سمانه غلامی، دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عصاره متانولی ـ حنا ـ اولتراسوند ـ روغن سویا هستند. این مقاله در تاریخ 6 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1071 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اثرات نامطلوب آنتی اکسیدانهای سنتزی برروی بدن انسان و باعلم به اینکه حذف آنتی اکسیدانها زمینه را برایت جمع مواد مضر ناشی از اکسیداسیون چربی ها درمواد غذایی فراهم می سازد استفاده از آنتی اکسیدانهای حاصل از منابع طبیعی درچربی ها و روغنهای خوراکی به عنوان یک راه حل منطقی درنظر گرفته می شود دراین پژوهش اثر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله هینه سازی استخراج عصاره متانولی گیاه حنا و تاثیر آن بر روی پایداری روغن سویا با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.