سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان خدمات کشاورزی)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,425

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUHNCEC01_048

Index date: 8 July 2012

ارزیابی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان خدمات کشاورزی) abstract

به طور کلی جامعه ی آماده ی الکترونیکی به جامعه ای اطلاق میشود که به شبکه های ارتباطی الکترونیکی در بالاترین سطح خود دسترسی داشته و در آن استفاده مستمر از فاوا به صورت فرهنگ غالب درآمده باشد. در این راستا هنگامی که آمادگی الکترونیکی به شکلی مطلوب وجود داشته باشد، میتواند زمینهای مساعد برای استقرار اثر بخش شهر الکترونیک فراهم آورد. بنابراین درک صحیح از میزان این آمادگی در جهت تدوین استراتژیهای مناسب ضروری بوده، لازم است سازمانها با استفاده از ابزار ارزیابی متقَن، سطح آمادگی خود را برای تحقق کاربردهای متنوع فاوا مورد سنجش قرار دهند. هدف این مقاله بررسی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک در یک سازمان خدمات کشاورزی با استفاده از تئوری مجموعه های فازی میباشد. جامعه آماری این تحقیق متشکل از 70 نفر کارکنان اداری سازمان میباشد. به دلیل محدود بودن جامعه آماری، از روشهای نمونه گیری استفاده نشده و کل جامعه آماری مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور گردآوری داده ها، بین اعضای جامعه آماری پرسشنامه توزیع گردید؛ که روایی و پایایی آن مورد تأیید قرار گرفت. نتایج بررسی نشان میدهد که در سازمان مورد بررسی میزان آمادگی الکترونیکی در حد مطلوبی میباشد؛ همچنین بین وضع موجود و ایده آلِ معیارهای آمادگی الکترونیکی فاصله قابل توجهی وجود ندارد.

ارزیابی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان خدمات کشاورزی) Keywords:

ارزیابی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان خدمات کشاورزی) authors

سید محمدباقر زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، گرایش کسب و کار الکترونی

محمد جواد آخوندیان

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، گرایش مالی، دانشگاه آزاد اسل

سیده فاطمه نورانی پهنه کلایی

کارشناس مدیریت بازرگانی، همکار پژوهشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نیلی، مسعود و همکاران، "استراتژی توسعه صنعتی کشور"، مرکز نشر ...
اصغرپور، محمد جواد، " تصمیم‌گیری چند معیاره"، چاپ ششم، موسسه ...
تمیزی، علیرضا، اکبری، محسن، "بررسی معیارهای توسعه فناوری اطلاعات و ...
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، "نظام نامه اجرایی کلینیک ...
Available at: _ _ : _ readin essgui _ , ...
Hadjimanolis A, " Barriers to Innovation for SMes in a ...
Buckley, J. J., "Fuzzy hierarchical analysis Fuzzy Sets and Systems", ...
Odendaal, N. (2003). "Information and communication technology and local governance: ...
Neergaard, p. _ 2 M icrocomputers in small and Medium-size ...
Cohen, G., Geenhuizen, M., Nikaamp, p.r (2001). "Bytes of Urban ...
Coucleis, H. (2001). "The social construction if the digital city", ...
http ://www. econommerc _ gov/ap ec/do c s/readines s_guide_files/ readine ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان خدمات کشاورزی)" توسط سید محمدباقر زارعی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، گرایش کسب و کار الکترونی؛ محمد جواد آخوندیان، دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، گرایش مالی، دانشگاه آزاد اسل؛ سیده فاطمه نورانی پهنه کلایی، کارشناس مدیریت بازرگانی، همکار پژوهشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی شهر الکترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شهر الکترونیک، مدلهای آمادگی الکترونیکی، ارزیابی آمادگی الکترونیکی، مجموعه های فازی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1425 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به طور کلی جامعه ی آماده ی الکترونیکی به جامعه ای اطلاق میشود که به شبکه های ارتباطی الکترونیکی در بالاترین سطح خود دسترسی داشته و در آن استفاده مستمر از فاوا به صورت فرهنگ غالب درآمده باشد. در این راستا هنگامی که آمادگی الکترونیکی به شکلی مطلوب وجود داشته باشد، میتواند زمینهای مساعد برای استقرار اثر بخش شهر الکترونیک ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی و شهر الکترونیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی میزان آمادگی الکترونیکی جهت استقرار در شهر الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان خدمات کشاورزی) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.