سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت و ذخیره آب قنات راهکاری درمواجهه با خشکسالی مطالعه موردی قنات بزرگ شهربیارجمند

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,661

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND02_127

Index date: 12 August 2012

مدیریت و ذخیره آب قنات راهکاری درمواجهه با خشکسالی مطالعه موردی قنات بزرگ شهربیارجمند abstract

ازدیرباز یکی از روشهای متداول بهره برداری از منابع آب زیرزمینی حفر قنوات بودها ست که هنر استحصال آن متعلق به ایرانیان می باشد درواقع یکی از مهمترین منابع آب موجود بخصوص درنواحی خشک و نیمه خشک کشور استفاده از آب قنات است که درصورت مدیریت صحیح می تواند نقش بسزایی درشرایط بحران خشکسالی ایفا نماید با توجه به این که آب قنات درتمامی طول سال جاری است به نظر می رسد با استفاده از تکنیکهایی مانند احداث سدزیرزمینی و انتقال آب قنات به سمت مادرچاه و افزایش آب آنها درفصول غیررویشی بتوان به بحران خشکسالی فائق آمد ازجمله مزایای قنات می توان به شیرین کردن اراضی با احیای قنوات قنات ها نه تنها باعث استخراج آبهای زیرمینی می گردند بلکه این سیستم باعث شیرین کردن اراضی شور می شود تغذیه مصنوعی لایه های آبدار زیرزمنیی به روش مهار قنواتی آبادانی کویرها توسط قنوات تعادل زیستی توسط قنات ها کارکردن آسیبابها با قناتها نقش همیارها و تعاونی های سنتی ایجاد شده به وسیله قنات سیستم قنات به عنوان عاملی برای جلوگیری از سیلاب درون شهری پرورش ماهی درقنوات و قنات به عنوان یک عامل موثر درارزش املاح مزروعی اشاره نمود.

مدیریت و ذخیره آب قنات راهکاری درمواجهه با خشکسالی مطالعه موردی قنات بزرگ شهربیارجمند Keywords:

مدیریت و ذخیره آب قنات راهکاری درمواجهه با خشکسالی مطالعه موردی قنات بزرگ شهربیارجمند authors

ابوالفضل بیرجندی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی مدیریت مناطق بیابانی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- ازکیا، مصطفی 13810، جامعه شناسی توسعه، تهران _ نشر ...
-امین، سیف الله .ایزدی _ تیمور .ناظم السادات، سید دمحمد ...
- باقری، حسین.عطارد، پدرام.اعتماد، وحید. شرفیه، حیدر. باقری، محسن. مطهری، ... [مقاله کنفرانسی]
- سرو مقدم، . پاپلی یزدی، م.ح، 1371، قنات فنی ...
-فداکار، محمد مهدی .سام آور، عزت الله 1389، نقش قنات ...
-کردوانی، پرویز .1374، منابع و مسائل آب در ایران، دانشگاه ...
-کیانی، مریم . کرمی _ غلامحسین _ 1388، بررسی کیفی ...
-Mohammad Baybordi, M., Ghanats of Iran Drainage of Sloping Aquifer, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت و ذخیره آب قنات راهکاری درمواجهه با خشکسالی مطالعه موردی قنات بزرگ شهربیارجمند" توسط ابوالفضل بیرجندی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی مدیریت مناطق بیابانی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قنات، خشکسالی، سدزیرزمینی، بیارجمند هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1661 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ازدیرباز یکی از روشهای متداول بهره برداری از منابع آب زیرزمینی حفر قنوات بودها ست که هنر استحصال آن متعلق به ایرانیان می باشد درواقع یکی از مهمترین منابع آب موجود بخصوص درنواحی خشک و نیمه خشک کشور استفاده از آب قنات است که درصورت مدیریت صحیح می تواند نقش بسزایی درشرایط بحران خشکسالی ایفا نماید با توجه به این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت و ذخیره آب قنات راهکاری درمواجهه با خشکسالی مطالعه موردی قنات بزرگ شهربیارجمند با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.