بررسی و تعیین نوع و شدت بیابان زایی با استفاده از مدل imdpa مطالعه موردی منطقه بهاباد

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 678

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

DESERTWETLAND02_227

تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391

Abstract:

باتوجه به مولفه های مورد بررسی نوع پژوهش کاربردی و روش بررسی آن توصیفی تحلیلی می باشد جامعه آماری شهرستان بهاباد و منابع گردآوری اطلاعات مطالعه اسنادو مدارک سرشماریهای نفوس و مسکن مطالعات و برداشت های میدانی می باشد شاخصهای مورد مطالعه درقالب 9 معیار و 36 شاخص بودها ست دربررسی درجه حساسیت بیابان زایی ازدیدگاه کیفیت اقلیم 44/3 درصد از مساحت منطقه درکلاس شدت بیابان زایی زیاد و از نظر معیار پوشش گیاهی 55درصددرکلاس شدت بیابان زایی بسیارزیاد قرار میگیرند بطورکلی با توجه به بررسی های انجام شده براساس مدل imdpa 83/6 درصد از کل منطقه درکلاس شدت متوسط بیابان زایی، و مابقی اراضی به وسعت 16/4 درصد از کل منطقه درکلاس شدت کم بیابان زایی قرارمیگیرند.

Keywords:

نوع و شدت بیابان زایی , معیارها و شاخصهای بیابان زایی , مدل IMDPA , منطقه بهاباد

Authors

احمد افروزیان

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی استان یزد

علی باقری کشکولی

کارشناس ارشد جهاد دانشگاهی استان یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :