سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله های حوزه نزدیک

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,210

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SEE05_258

Index date: 16 September 2006

مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله های حوزه نزدیک abstract

رکورد های حاصل از زل زله های حوزه نزدیک به جهت نزدیکی فاصله محل منبع انتشار موج دارای خواص ویژه ای می باشند که رفتار آنها را از سایر رکورد ها متفاوت می سازد. عدم فرصت کافی جهت میرا شدن فرکانسهای بالا باعث ایجاد رکورد شتابی با محتوای فرکانسی بالا شده و انتشار شکستگی با سرعتی حدود سرعت موج برشی به سمت محل ثبت، باعث ایجاد پیکی با دامنه بالا و پریود کوتاه در ابتدای رکورد سرعت خواهد شد . به جهت خصوصیت پالس مانند رکورد سرعت در زلزله های حوزه نزدیک، طیف پاسخ در پریودهای بالاتر از پریود پا لس، رفتارغیرمتعارفی را نشان می دهد . سازه های ب لند که دارای پریود بالاتر ازپریود پالس موجود در رکورد هستند متحمل نیروها وتغییر مکان های شدیدی خواهند شد . در این مقاله پس از بررسی رکوردهای حوزه نزدیک و مطالعه خواص سینماتیکی آنها ‘نتایج حاصل از انجام بیش از 200 تحلیل دینامیکی غیر خطی سازه های طراحی شده بر اساس آیین نامه یو .بی .سی 97 مورد بررسی قرار گرفت . نتایج حاصل از انجام بیش از 200 تحلیل دینامیکی غیر خطی نشان داد , در سازه های ضعیف با زمان تناوب بالا تحت رکورد حوزه نزدیک , جاری شدن اعض ا به طبقات پایین منتقل می شوند . برای کنترل نیاز های بزرگ حاصل از زمین لرزه های نزدیک گسل در طبقات پایین )اعم از نیازهای مقاومتی یا جابجایی ( باید طبقات پایین برای تأمین شکل پذیری یکسان، به طور ویژه تقویت شوند . محدوده طبقات پایینی مورد نیاز برای تقویت با پریود سازه افزایش می یابد. بنابراین لازم است ضوابط و معیارهایی نیز قطعاً بر ای مقاوم سازی طبقات پایین برای کاهش اثرات این نوع زمین لرزه ها لحاظ شود.

مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله های حوزه نزدیک Keywords:

زلزله های حوزه نزدیک , ‘ سازه های با پریود بلند , ‘مقاوم سازی

مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله های حوزه نزدیک authors

لیون سرکسیان

کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه تهران

پیمان قادری

کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه صنعتی شریف

سیدمهدی زهرایی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Benioff H., ،#Mechanism and Strain Characteri stics of the White ...
Mac Rae, A., Morrow, D., and Roeder, C., ،Near-fault ground ...
Mahin, S., Bertero, V., Copra, A., and Collins, R., *Response ...
Bertero, V., Mahin, S., and Herrera, _، A Seismic Design ...
Anderson, J., Bertero, V., «Uncertainties in Establishing Design Earthquake?, ASCE ...
Hall, J., Heaton, T., Halling, M., Wald, D., ،Near-Source Ground ...
Stewart, P., Chiou, SJ. Bray, J., Graves, R., Somerville, P., ...
Alavi, B., Krawinkler, H.}?Effects of Near-Fault Ground Motions on Frame ...
Chopra, A., Chintan apakdee, C., «Comparing response of SDF systems ...
Somerville, P., Smith, N., Graves, R., and Abrahamson, N., ،Modification ...
Ghobarah, A., *Response of Structures to Near-Fault Ground Motion?, 13" ...
Bray, J., Ro dri guez-Marek, A., _، Characteriz ation of ...
Management Agency, FEMA273 (1997) Japan Road ...
Uniform Building Code, UBC (1997) Mahin & Bertero _ anfernando ...
AISC (L.R.F.D) ETAB S2000 OpenSEES ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله های حوزه نزدیک" توسط لیون سرکسیان، کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه تهران؛ پیمان قادری، کارشناس ارشد زلزله، دانشگاه صنعتی شریف؛ سیدمهدی زهرایی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشکده فنی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زلزله های حوزه نزدیک, ‘ سازه های با پریود بلند, ‘مقاوم سازی هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4210 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رکورد های حاصل از زل زله های حوزه نزدیک به جهت نزدیکی فاصله محل منبع انتشار موج دارای خواص ویژه ای می باشند که رفتار آنها را از سایر رکورد ها متفاوت می سازد. عدم فرصت کافی جهت میرا شدن فرکانسهای بالا باعث ایجاد رکورد شتابی با محتوای فرکانسی بالا شده و انتشار شکستگی با سرعتی حدود سرعت موج برشی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله های حوزه نزدیک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.