سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدل جدید شیرین سازی آب های شور

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,980

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERT01_052

Index date: 20 August 2012

ارائه مدل جدید شیرین سازی آب های شور abstract

نمک‌زدایی از آب‌های شور در مقایسه با استفاده مجدد از فاضلاب جهت تامین آب نوشیدنی دارای مزیت نسبی است، هرچند که استفاده مجدد از فاضلاب جهت مصارف صنعتی و کشاورزی کم هزینه‌تر است. بسیاری از فناوری‌های نمک‌زدایی جدید با میزان‌های متفاوت با موفقیت آزمایش شده‌اند. بعضی از آن‌ها هنوز در مرحله محاسبات کاغذی می‌باشند در حالی که برخی دیگر در مرحله جذب سرمایه مورد نیاز تحقیق هستند.در حال حاضر یکی از مثال‌های موثر و جدید برای تحقیقات در نمک‌زدایی، تمرکز بر روی بیشتر کردن راندمان انرژی و کاهش هزینه‌ها می باشد.یکی از موثرترین روشهای مورد استفاده به منظور دستیابی به این هدف استفاده از انرژی خورشیدی میباشد. در این تحقیق سعی شده با بالا بردن راندمان انرژی روشی ارائه نماییم تا علاوه بر سازگاری با شرایط کشور ما نیاز آبی را با افزایش تولید مرتفع سازد.انرژی خورشیدی مورد استفاده در این روش همراه با ارائه سیستمی کاملا مکانیکی باعث برتری این روش نسبت به سایر روشها گردیده است.

ارائه مدل جدید شیرین سازی آب های شور Keywords:

ارائه مدل جدید شیرین سازی آب های شور authors

امیررضا امیرعضدی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران و توسعه مناطق بیابانی، دانشگاه تهران

بهرام ولی محمدی

کارشناس ارشد مدیریت محیط زیست ، دانشگاه تهران

ناصر مشهدی

استادیار مرکز بین المللی همزیستی با کویر، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
علیزاده، امین، 1383، هوا واقلیم شناسی، چاپ شم، انتشارات آستان ...
مشتری خواه، خسرو، 1363، مقاله تکنولوژی شیرین کردن آب دریا(ارائه ...
امرالهی، احمد، 1376، بررسی تبخیر وامکان استحصال آب شیرین از ...
Sagie D, Feinerman E, Aharoni E. Potential of solar desalination ...
Carta JA, Gonzalez J, Subiela V. The SDAWES project: an ...
Maurel, A. Desalination by RO using RE (solar & wind): ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدل جدید شیرین سازی آب های شور" توسط امیررضا امیرعضدی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران و توسعه مناطق بیابانی، دانشگاه تهران؛ بهرام ولی محمدی، کارشناس ارشد مدیریت محیط زیست ، دانشگاه تهران؛ ناصر مشهدی، استادیار مرکز بین المللی همزیستی با کویر، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی خورشیدی ،نمک زدایی ، اسمزمعکوس ،تقطیر، الکترودیالیز هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1980 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نمک‌زدایی از آب‌های شور در مقایسه با استفاده مجدد از فاضلاب جهت تامین آب نوشیدنی دارای مزیت نسبی است، هرچند که استفاده مجدد از فاضلاب جهت مصارف صنعتی و کشاورزی کم هزینه‌تر است. بسیاری از فناوری‌های نمک‌زدایی جدید با میزان‌های متفاوت با موفقیت آزمایش شده‌اند. بعضی از آن‌ها هنوز در مرحله محاسبات کاغذی می‌باشند در حالی که برخی دیگر در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدل جدید شیرین سازی آب های شور با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.